Başkan Alıcık, Resim Sergisini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Alıcık, Resim Sergisini Ziyaret Etti

Başkan Alıcık, Resim Sergisini Ziyaret Etti

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi ve HEM Akşam Sanat Okulunun ortaklaşa ile düzenlediği resim sergisini ziyaret etti.

17.06.2015 16:12  Güncelleme: 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu'nun ortaklaşa ile düzenlediği resim sergisini ziyaret etti.

Nazilli Halk Eğitim Merkezi'nin Belediye otoparkında bulunan Belediye dükkanlarındaki Resim Atölyesi'nde eğitim gören yaklaşık 50 öğrenci Aralık ayından bu güne kadar gerçekleştirdikleri çalışmalarını Belediye Meydanında sergilediler. Resim Öğretmeni Süheyla Ergun yönetiminde karakalem, kabartma, suluboya, yağlıboya, guaj boya, heykel ve rölyef çalışmalarında bulunan kursiyerler ortaya çıkardıkları el becerilerini Nazilli halkının beğenisine sundular.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık Halk Eğitim Merkezi Öğrencilerinin Belediye Meydanındaki Sergisini ziyaret ederek kursiyerlerin ortaya koyduğu çalışmaları inceledi. Başkan Alıcık burada Kurs Eğitmeni Süheyla Ergun'dan Resim sergisi ile ilgili bilgiler aldı. Kursun aralık ayından itibaren sürdüğünü dile getiren Süheyla Ergun haftada dört gün olarak yürüttükleri çalışmalarda katılımcılara temel bilgiler olan renk, resim ve desen bilgileri aktardıktan sonra onları özgün çalışmalar yapmaya yönlendirdiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık, çalışmaları oldukça beğendiğini ifade ederek sanatsal faaliyetler insanın yaratıcılığını etkiler. Düşünce aktarımına yeni boyut kazandırır. İnsana ifade özgürlüğü sunar. Nazilide son dönemde yaygınlaşan sanatsal çalışmalar bizi oldukça mutlu ediyor. Serginin oluşmasında emeği geçen öğrencilerimize ve Süheyla hocamıza çok teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Alıcık, Resim Sergisini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement