Başkan Alıcık'tan İnternet Üzerinden Okul Derslerine Destek - Son Dakika
Yerel

Başkan Alıcık'tan İnternet Üzerinden Okul Derslerine Destek

Başkan Alıcık\'tan İnternet Üzerinden Okul Derslerine Destek

Nazilli Belediyesi, iİnternet ortamında oluşturulan e-öğrenme portalı ile öğrencilere destek vermeye devam ediyor.

18.11.2015 07:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediyesi, iİnternet ortamında oluşturulan e-öğrenme portalı ile öğrencilere destek vermeye devam ediyor. Nazilli merkez ve mahallelerdeki tüm ilköğretim ile ortaokul öğrencileri dağıtılan şifreler ile ücretsiz olarak e-öğrenme portalından faydalanabiliyor.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından 2011 eğitim-öğretim yılı başlangıcında eğitime destek vermek amacıyla pilot olarak merkezdeki bazı okulların öğrencilerine dağıtılması ile başlayan uygulama bu gün bir çığ gibi büyüyerek ilk ve ortaokul öğrencilerinin vazgeçilmezi haline geldi. Nazilli merkez ve çevre mahallelerdeki tüm ilk ve Ortaokul öğrencilerine ücretsiz olarak yeni eğitim-öğretim yılı için dağıtılan şifreler ile öğrencilere internet üzerinden dershane ortamı sunan Nazilli Belediyesi Sosyal Belediyecilik hizmetlerinde sınır tanımadığı gibi eğitim ve öğretime katkı ve destekleri ile adından çok söz ettiriyor.

"GENÇ VE DİNAMİK NÜFUSUMUZ BİZİM EN BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR"

Okulların fiziki şartları konusunda ve eksik okul malzemelerinin tamamlanmasında destek ve hizmetlerini hiçbir zaman esirgemeyen Nazilli Belediyesinin yeni eğitim öğretim dönemi için hazırladığı e-öğrenme portalı şifrelerini Nazilli Cumhuriyet İlk ve Orta okulunda okul müdürü İdris İnceoğlu ile birlikte öğrencilere dağıtan Başkan Alıcık " Şehrimize yapılacak en önemli yatırımın çocuklarımızın eğitimine yapılan yatırım olduğu düşüncesi ile başlattığımız bu uygulama sayesinde öğrencilerimize bilgiyi internet üzerinden ulaştırarak onların eğitimine katkıda bulunuyoruz. Genç ve dinamik nüfusumuz bizim en büyük gücümüzdür. Bu gücümüzün de temeli eğitimdir. Öğrencilerimizin eğitim sürecine katkıda bulunacak bu proje ile onların başarılı birer öğrenci olarak yetişmelerini umut ediyorum. Dağıtılan e öğrenme şifreleri ile öğrencilerimiz. Nazilli Belediyesi internet adresinde bulunan e-öğrenme portalına kayıt yaparak görsel şekilde derslere katılabilecek ve mevcut binlerce soruyla pratik yapabilecekler" dedi.

"14 BİN ÖĞRENCİMİZİ HİZMETTEN FAYDALANIYOR"

Başkan amcalarının elinden şifrelerini alma mutluluğu yaşayan öğrencilere ayrıca evlerinde internet erişimi olmadığı takdirde katlı otopark içinde yer alan internet evi hakkında bilgi veren Başkan Alıcık; "Uygulamaya başladığımız 2011 yılından itibaren her yıl öğrencilerimize ücretsiz e öğrenme hizmeti sağladık. 2015-2016 yılında ise okullarında eğitim gören 14 bin öğrencimizi hizmetten faydalandırıyoruz. Geçtiğimiz süreçte İnternet üzerinden eğitim desteği alan birçok öğrenci TEOG sınavlarına da bu portal üzerinden hazırlanma imkanı bularak başarıya ulaştı" şeklinde konuştu.

Başkan Alıcık Belediye olarak her zaman öğrencilerin yanında olduklarını hatırlatarak tüm öğrencilere derslerinde başarılar diledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Alıcık'tan İnternet Üzerinden Okul Derslerine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement