Başkan Alıcık, Tercih Stantlarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Alıcık, Tercih Stantlarını Ziyaret Etti

Başkan Alıcık, Tercih Stantlarını Ziyaret Etti

Tercih stantlarını ziyaret eden Başkan Alıcık, “Gençlerimizin geleceklerine yön vermelerine yardımcı olmak, üniversite adaylarımızın böyle zor ve stresli günlerinde yanlarında olmak bizim için bir görevdir” dedi.

14.07.2015 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tercih stantlarını ziyaret eden Başkan Alıcık, "Gençlerimizin geleceklerine yön vermelerine yardımcı olmak, üniversite adaylarımızın böyle zor ve stresli günlerinde yanlarında olmak bizim için bir görevdir" dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Üniversite tercihlerini yapacak öğrencilere destek sağlayan Nazilli Belediyesi alanında uzman eğitimcilerin işbirliği ile üniversiteye yerleşmek isteyen öğrenciler için kurulan tercih danışma stantlarını ziyaret etti. Nazilli Belediyesi'nden üniversiteye gitmeye hazırlanan öğrencilere rehberlik hizmeti verilmesi için Sosyal Belediyecilik anlayışında sınır tanımadığı gibi Eğitim alanında da sınır tanımayan Nazilli Belediyesi tarafından kurulan tercih danışma stantlarını ziyaret eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık iyi bir tercihin iyi bir üniversite olduğunu ifade etti.

"Doğru tercih her zaman kazandırır. Doğru tercih iyi bir üniversite iyi bir hayattır" düşüncesi ile Nazilli de üç merkezde tercih çadırı ile üniversite tercihi yapacak olan gençlere tercih hizmeti sunduklarını belirten Başkan Alıcık bütün yılını üniversite sınavlarına hazırlanarak geçiren öğrencilerin doğru tercihler yaparak istedikleri okullara gidebileceklerini söyledi. Başkan Alıcık tercih stantlarına yaptığı ziyaretlerinde Nazilli Belediyesi olarak üniversite tercihlerinde de gençlerin yanında olduklarını belirtti. Doğru tercih her zaman kazandırır diyen Başkan Haluk Alıcık "İyi bir tercih iyi bir üniversite demektir. Üniversite Sınavını kazanan öğrencilerimizin hangi puanlarla hangi üniversitelere girebileceklerini belirlediğimiz stantlarda yardımcı öğretmenlerimiz ve personelimizin yardımı ile daha rahat yapabileceklerine inanıyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimizin geleceklerine yön vermelerine yardımcı olmak, Üniversite adaylarımızın böyle zor ve stresli günlerinde yanlarında olmak bizim için bir görevdir. Çünkü onlar bizim için çok değerli ve her biri özeldir. Allah hepsinin yardımcısı olsun. İnşallah belirledikleri hedefler doğrultusunda her biri yapacakları doğru tercihler ile istedikleri okullara yerleşir. Böyle bir hizmet vererek onların yanında olmaktan biz çok mutluyuz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Alıcık, Tercih Stantlarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement