Başkan Altepe: "Bursa Gelişiyor, Harmancık Değişiyor" - Son Dakika
Güncel

Başkan Altepe: "Bursa Gelişiyor, Harmancık Değişiyor"

Ramazan ayında her iftar farklı bir ilçede vatandaşlarla bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Harmancık İlçesi'nde gerçekleştirilen iftar programına katıldı.

03.07.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Harmancık İlçesi'nde vatandaşlarla bir araya geldiği iftar programında, "Büyükşehir Belediyesi olarak hedefimiz dağ yöresini kalkındırmaktır. Bursa gelişiyor, Harmancık değişiyor" dedi.

Ramazan ayında her akşam farklı bir ilçede ve farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte Harmancık İlçesi'nde Harmancık Meydanı'nda gerçekleştirilen iftar programına katıldı.

Başkan Altepe, Harmancık'ta yaklaşık bin kişinin orucunu aynı sofrada açtığı iftarda 11 ayın sultanı, kardeşlik ve dostlukların pekiştiği Ramazan ayının bereketine ve önemine dikkati çekti.

"Harmancık'ta ne varsa ayağa kaldıracağız"

Bursa'ya hizmetin kendisi için onur olduğunu söyleyen Başkan Altepe, "Bursa ve Türkiye hızla gelişiyor. Yapacak çok işimiz var. Harmancık'ı seviyoruz, sevgimizi de hizmetlerimizle gösteriyoruz. En çok buraya geliyoruz. En güzel hizmetleri gerçekleştiriyoruz" dedi.

Harmancık'ta şehirlerarası terminalini, spor ve ekoturizm tesislerini hizmete açtıklarını hatırlatan Başkan Altepe, "Büyükşehir Belediyesi olarak gerekeni yapıyoruz. Bursa gelişiyor, Harmancık değişiyor. İlçenin İmam Hatip Ortaokulu ve ilkokul, yıkılıp yerine yenisi yapılacak. Bunlar Harmancık'ın talebi… Harmancık Büyükşehir'e dahil oldu. Her türlü gelişme olacak. Harmancık'ta ne varsa ayağa kaldıracağız" diye konuştu.

"Harmancık artık göç vermesin"

Harmancık'ın 8 km uzağındaki harabe halinde bulunan Ilıcaksu kaplıcalarının da kadın ve erkeklere ayrı tesisler şeklinde projelendirilerek kısa zamanda bölgeye kazandırılacağını hatırlatan Başkan Altepe, "Harmancık'a ne yapsak az. Yeter ki burası gelişsin, buradaki değerlerimiz ve el sanatlarımız da önemli… Her alanda üretelim, birlikte kalkınalım. Harmancık artık göç vermesin..." şeklinde konuştu.

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi'nin kırsalı kalkındırma çabasında olduğunu da vurgulayarak, "Bölgeye destek vereceğiz. Harmancık'a yakışır yatırımlar yapılacak. Büyükşehir Belediyesi burada… Harmancık, artık Büyükşehir'i daha da fazla hissedecek. Birlikte üreteceğiz, ürettiklerimizi daha da güzel pazarlamak için gerekeni yapacağız. Tüm ekibimizle buradayız" dedi.

Başkan Altepe'ye destek teşekkürü

Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya da Ramazan ayının bereketli geçmesini dilediği konuşmasında, Harmancık'ın yanında olduğunu hissettiren Başkan Altepe'ye teşekkür etti. Başkan Altepe, iftarın ardından Harmancıklı vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar da Başkan Altepe ile birlikte oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Büyükşehir Belediyesi'ne duydukları güvene dikkati çekti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Altepe: 'Bursa Gelişiyor, Harmancık Değişiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement