Başkan Altepe: "Bursa İçin Çalışmaya Devam" - Son Dakika
Güncel

Başkan Altepe: "Bursa İçin Çalışmaya Devam"

Başkan Altepe: "Bursa İçin Çalışmaya Devam"

Bursa'yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarını devam ettiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Fan Kulüp üyeleriyle Almira Otel'de gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.

26.03.2015 14:47  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 'Marka kent Bursa' hedefiyle yapılan yatırımları Bursa Fan Kulüp üyeleriyle paylaşarak, "Şehrimize sahip çıkıyoruz. Bursa'nın gerçek anlamda bir Avrupa kenti olması için hepimize büyük iş düşüyor" dedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından kente vizyon katan çalışmaları işadamlarına anlatan Başkan Altepe, Bursa'nın değerinin her geçen gün arttığına işaret etti.

'Marka Şehir Bursa' hedefiyle, ulaşımdan spora kadar her alanda yapılan yatırımları örnekleyen Başkan Altepe, "Hepimiz şanslıyız, Bursa gibi güzel bir şehirde yaşıyoruz. Hangi şehre gidersek gidelim Bursa'yı arıyoruz, Bursa'nın güzellikleri başka yerde yok. Değerlerimizin kıymetini dışarıya gittikçe anlıyoruz. Şehrimize sahip çıkıyoruz. Bursa'nın gerçek anlamda bir Avrupa kenti olması hedefinde bizlere büyük iş düşüyor" dedi.

"Türkiye doğru yolda"

Başkan Altepe, yerel yönetimlerin gücünün kentlere de güç kazandırdığını ifade ederek, "Artık yerel yönetimler var. Büyükşehir Belediyesi artık Bursa'da 17 ilçede 1100 mahallede öncü hizmetleri gerçekleştiriyor. Yerel yönetimlerin vizyonu, kentlere de yansımış oluyor. Türkiye'deki yerel reformlarla yerel yönetimlerin kalkınmasını artık Avrupa ülkeleri de izliyor. Türkiye doğru yolda... Güçlü yerel yönetimlerle güçlü bir dönem, güçlü kentlerle güçlü bir Türkiye hedefleniyor. Bursa olarak bu noktada dikkat çekiyoruz. Bursa, her alanda dünyanın gündeminde. Bu şehir için tüm inancımızla çalışmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Stadyumdan, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne, İznik'teki bazilikadan turizme kadar tüm faaliyetlerini anlatan Başkan Altepe, "Bursa çok sektörlü bir şehir. Bu yüzden sadece sanayi şehri olmamalı. İstihdamın yoğun olduğu turizm sektörünün de Bursa'da güçlü olması gerekiyor. Bunun için yönlendiriyoruz. Bursa'da bugün 5 yıldızlı otellerin sayısı arttı, 45 tesis marka oldu. Bunlar belediyenin öncülüğüyle, yol göstermesiyle oldu" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Altepe: 'Bursa İçin Çalışmaya Devam' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement