Başkan Altınok Öz'den Darbeye Karşı Koyan Halka Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Başkan Altınok Öz'den Darbeye Karşı Koyan Halka Teşekkür

15 Temmuz darbe girişimini sert bir dille kınayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Demokrasiye devam diyen, bu olaya katılmayan askerimize, polisimize, görevlilere, halkımıza hepiniz adına teşekkür ediyorum" dedi.

21.07.2016 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz darbe girişimini sert bir dille kınayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Demokrasiye devam diyen, bu olaya katılmayan askerimize, polisimize, görevlilere, halkımıza hepiniz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kartal Belediyesi tarafından hayata koyulan 'Deprem ve Yerinde Dönüşüm' projesi kapsamında Atalar Mahallesi'ndeki 8 binanın yıkım töreni gerçekleştirildi.

Törene, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün yanı sıra ilçe protokolünden çok sayıda isim katıldı. Törende ilçe içindeki Atalar Mahallesi Ata Sokak'ta yer alan Erdemirler ve Denizkent sitesinin yıkımına başlandı.

"Kendini feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyorum"

Başkan Öz, burada törene katılan vatandaşlara seslendi. Konuşmasının büyük kısmında 15 Temmuz darbe girişimine değinen Başkan Öz, "Demokrasiye devam diyen, bu olaya katılmayan askerimize, polisimize, görevlilere, halkımıza hepiniz adına teşekkür ediyorum. Demokrasi adına kendini feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Yaralılara da acil şifalar diliyorum. O gün TBMM çatısı altında bulunan ve farklı düşüncede olan tüm siyasi partilerin ortak bir deklerasyon yaparak demokrasiye bağlılığını bu halka göstermesi de Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu demokrasinin, Cumhuriyet'in ne kadar sağlam olduğunu gözlerimizin önüne sermiş oldu" ifadelerini kullandı.

Kartal'da kentsel dönüşümün geleceği

Başkan Öz, konuşmasının devamında Kartal'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını konuşmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile bir araya geleceğini belirterek, "Türkiye'de bu konuda en çok fikir üreten kafa yoran bir belediyeyiz. Tabii ki önerilerimiz olacak. Onları alt alta ama kısa başlıklar halinde sayın bakana ileteceğiz. İnşallah önümüzdeki dönem kadrosunu iş yapan insanlarla ve bir an önce kurarlar. Dönüşümün önündeki bazı yasal sorunlar çözülmüş olur. O zaman daha hızlı bir şekilde bu yolu başarmış oluruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Altınok Öz'den Darbeye Karşı Koyan Halka Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement