Başkan Altunbaş, Karakaya Barajı'nın Proje İhalesinin Yapıldığı Müjdesini Verdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Altunbaş, Karakaya Barajı'nın Proje İhalesinin Yapıldığı Müjdesini Verdi

Başkan Altunbaş, Karakaya Barajı\'nın Proje İhalesinin Yapıldığı Müjdesini Verdi

AK Parti Ortahisar İlçe başkanı Temel Altunbaş, Devlet Su İşleri (DSİ) Trabzon Bölge Müdürlüğü’ne atanan Mahmut Berber’e "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunarak DSİ’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

03.04.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ortahisar İlçe başkanı Temel Altunbaş, Devlet Su İşleri (DSİ) Trabzon Bölge Müdürlüğü'ne atanan Mahmut Berber'e "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunarak DSİ'nin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte DSİ Trabzon Bölge Müdürlüğü'ne atanan Mahmut Berber'i makamında ziyaret etti. DSİ'nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Altunbaş, Trabzon'un su sorununu önemli ölçüde çözecek olan Karakaya Barajı'nn proje ihalesinin yapıldığını müjdeledi.

Başkan Altunbaş, DSİ'nin Trabzon'a önemli yatırımlar yaptığına vurgu yaparak, "Bu yatırımlardan bir tanesi de Karakaya Grup içme suyudur. 35 mahallemizin içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Karakaya Barajı'nın proje ihalesi yapıldı. 2016 yılı içinde yapım ihalesine çıkacak ve projemiz en kısa sürede bitecektir" dedi.

Ortahisar İlçesi'nin dere ıslahları konusunda da bilgi alan Başkan Altunbaş, "Ortahisar İlçemizin Akyazı, Gürbulak, Yeşilova ve Hamsi Deresi ıslah çalışmaları bir an önce başlatılması gerekiyor. Bunun çalışmasını sizden bir an önce yapmanızı bekliyoruz. Bizler de siyasi olarak üstümüze ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Değirmendere deresinin ıslah çalışmaları devam ediyor. Bu projelerin yapımında Devlet Su İşleri'ne, Ortahisar ve Büyükşehir Belediyemizde gereken desteği gösterip yardımcı olacaktır. Projelerin yapımında her zaman size yardımcı olacak iki belediye bulacaksınız" diye konuştu.

Başkan Altunbaş, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun çok değerli bir bakan olduğunu işaret ederek, bakanlığı döneminde Trabzon'a da Türkiye'ye de çok faydalı işler yaptığını söyledi.

DSİ Trabzon bölge Müdürü Mahmut Berber, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve ilçe yöneticilerine ziyaretten dolayı teşekkür etti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Altunbaş, Karakaya Barajı'nın Proje İhalesinin Yapıldığı Müjdesini Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement