Başkan Amcaları Sözünü Tuttu - Son Dakika
Yerel

Başkan Amcaları Sözünü Tuttu

Başkan Amcaları Sözünü Tuttu

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın, Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerine verdiği sözü yerine getirmesi sonucu hazırlanan yeni oyun grubu ve park alanı öğrencilerin hizmetine sunuldu.

16.06.2016 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın, Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerine verdiği sözü yerine getirmesi sonucu hazırlanan yeni oyun grubu ve park alanı öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Daha önce okula gerçekleştirdiği ziyarette, öğrencilerin talep ettiği yeni oyun grubu ve park alanı isteğine cevap veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen çalışma ile öğrencileri sevindirmiş oldu. Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışma ile öğrencilerin hizmetine sunulan oyun grubu ve park alanı, öğrenciler tarafından beğeniyle karşılandı. Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin kullanımına uygun şekilde hazırlanan oyun grubu ve park alanında; 3 kaydıraklı engelli salıncağı, 2 adet tahteravalli, 4 adet normal salıncak yer alıyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Amcaları Sözünü Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement