Başkan Arslan'a Babalar Günü Sürprizi - Son Dakika
Yerel

Başkan Arslan'a Babalar Günü Sürprizi

Başkan Arslan\'a Babalar Günü Sürprizi

Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi (ÇİBEM)’nde eğitim gören kursiyerlerin çocukları, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a Babalar Günü sürprizi yaptı.

22.06.2015 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi (ÇİBEM)'nde eğitim gören kursiyerlerin çocukları, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'a Babalar Günü sürprizi yaptı.

Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi (ÇİBEM)'nde çeşitli branşlarda mesleki eğitim gören kursiyerlerin çocukları, Babalar Günü nedeniyle Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı makamında ziyaret etti. ÇİBEM eğitmenlerinden Şenay Erten eşliğinde 8 çocuk, hazırladıkları çiçek desenli Atatürk ve Başkan Arslan'ın resimlerinden oluşan renkli panoyu Başkan Arslan'a hediye olarak verdi. Ardından ÇİBEM kursiyerleri, el emeği göz nuru işledikleri nazar boncuğunu da Babalar Günü nedeniyle Arslan'a takdim etti. Çocuklar, üzerlerine giydikleri Atatürk ve Başkan Arslan baskılı tişörtleriyle de ilgi odağı olurken, çocukların "Canım başkanım, başkanım sizi yüreğimizde taşıyoruz" sözleri ise Hasan Arslan'ı duygulandırdı.

Miniklerin Babalar Günü gibi çok anlamlı bir günde gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Arslan, "ÇİBEM projemiz bizim en çok önemsediğimiz projelerimizden biri. Kursiyerlerimizi ve ürettikleri şeyleri çok değerli buluyoruz. Bu anlamlı günde kursiyerlerimizden ve çok kıymetli çocuklarından hediye almak, onlarla bir arada olmak hem çok anlamlı hem de aldığım en güzel hediyelerden biri olarak bende kalacak. Yani Babalar Günü'nde ilk hediyemi almış oldum. Anne ve babalarımız hayatlarımızı bize kazandıran en önemli insanlar. Bu güzel ziyaret sayesinde onları ve bize verdikleri sevgiyi, ilgiyi, emeği bir kez daha andık. Çocuklarımızın sevgi gösterileri karşısında çok duygulandım. Kursiyerlerimize, çocuklarımıza ve eğitmenlerimize bu ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Arslan'a Babalar Günü Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement