Başkan Atabay: "Özlem Hanımla Aramızda Sorun Yok" - Son Dakika
Yerel

Başkan Atabay: "Özlem Hanımla Aramızda Sorun Yok"

Başkan Atabay: "Özlem Hanımla Aramızda Sorun Yok"

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Akbük’te ay sonunda kanalizasyon inşaatının başlayacağını ve 15 Eylül itibariyle 1. Bölge hariç diğer bölgelerde inşaat yasağının kalkacağını belirtti.

13.09.2014 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Akbük'te ay sonunda kanalizasyon inşaatının başlayacağını ve 15 Eylül itibariyle 1. Bölge hariç diğer bölgelerde inşaat yasağının kalkacağını belirtti.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve Başkan yardımcıları Salih Bankoğlu ve Ercan Atasoy olağan haftalık basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi. Başkan Atabay toplantıda yaptığı açıklamada Akbük'te ay sonunda kanalizasyon inşaatının başlayacağını duyururken "İşi yapacak firma şantiye kurma çalışmasına girdi. Stratejik planda buranın kanalizasyon işini koydurmaya çalışacağız. Girmezse sıkıntı olur fakat böyle bir şeyin şu anda olacağını düşünmüyorum." dedi.

"BULANIK SUDA BALIK AVLANMAZ"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yerel seçimlerden bu yana Didim'e gelmemesiyle ilgili yöneltilen soruya "Bulanık suda balık avlanmaz. Geçenlerde yapılan stratejik plan çalıştayında Vali Bey'in ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız gelmedi. Büyükşehir Belediye Başkanı davet edildi; hem niye gelsin! Herkes işini yapıyor. Kuşadası'ndaki çalıştay'a da gelmedi. Her yere yetişemez ki; işleri yoğun, biz günde bazen 5 kez telefonla görüşüyoruz. Aramızın bozuk olduğu gibi söylemler ortaya atılıyor ama ortada bir şey yok." diye cevaplandırdı.

"İNŞAAT YASAĞI 1. BÖLGE HARİÇ KALKIYOR"

15 Mayıs'ta başlayan İnşaat yasağının 15 Eylül'de sona ereceğini bildiren Başkan Atabay "1. Bölge hariç diğer bölgelerde inşaat yasağı 15 Eylül'de kalkıyor." dedi.

"BELEDİYE DAVALIK"

3.Koy'un imar planlarıyla ilgili yapılan toplantıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Atabay "Başarılı bir toplantıydı. Burada davalık olan taraf Didim Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı… Davalık olan tarafın meclisinden bir karar çıkarıp göndermek istiyorsunuz. Zaten meclis bu konuda bir karar olmaz; çünkü davalık, bu yasal değil. Biz burada planı tartışmıyoruz. Belediye niye zan altında bırakılıyor! Kamuoyunu o şekilde yönlendiriyorsunuz. Bana göre toplantıdan çıkardığım sonuç şu; Sen bu ilçeye yardım etmek mi istiyorsun? Köstek mi olmak istiyorsun? "şeklinde konuştu.

Başkan Atabay'ın Bakanlığın planı resen onaylayıp göndermek durumu da olduğunu belirterek, belediyenin yönlendirici olmadığını sadece planı görmemiz için gönderim yapılabileceğini söyledi.

Belediyenin üst yapı çalışmalarını Altınkum Mahallesi Kıtıklı Caddesi üzerinde sürdürdüğünü belirten Atabay "Bu bölgede 21 bin m2 parke taşı döşeme işi yapılacak. Önümüzdeki haftada yine ara sokakları kapsayacak parke taşı için ihaleye çıkılacak. Bu ihale kapsamında da 15 bin m2 alanda taş döşeme işi yapılacak" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Atabay: 'Özlem Hanımla Aramızda Sorun Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement