Başkan Ataç'ın 10 Kasım Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Ataç'ın 10 Kasım Mesajı

Başkan Ataç\'ın 10 Kasım Mesajı

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 10 Kasım münasebetiyle mesaj yayımladı.

09.11.2014 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 10 Kasım münasebetiyle mesaj yayımladı.

Ataç, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, bağımsızlık ve özgürlüğün yalnızca bu topraklarda değil tüm dünyadaki en önemli isimlerinden biri olduğuna dikkat çekti.

"Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşı ve devlet yönetiminde yaptığı devrimler, dünyanın her yerinde ezilen halklar için bir umut ışığı olmuştur" diyen Ataç, mesajında, şu ifadeleri kullandı:

"Bunun en güzel örneği Pakistanlı bir halk ozanının sözlerinde kendini gösterir; "Bizim aslımız rengi uçmuş bir kıvılcım iken, Atatürk'ün bakışı ile cihanı kaplayan ve aydınlatan bir güneş haline geldi." Sadece kendi ulusu için değil, diğer ulusların da sevgi ve saygısını kazanarak bugün hala yaşayabilen tek dünya liderini şükranla anıyor, Anadolu mücadelesinin ve çağdaş uygarlık savaşının neferleri olarak manevi şahsiyeti önünde saygıyla eğiliyoruz. Tarihi boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş bir halk olarak, yaktığın yurtseverlik ve barış meşalesini sonsuza kadar taşıyacağız. Ulu Önderimizin söylediği gibi, "Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ataç'ın 10 Kasım Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement