Başkan Ataç'tan CHP'nin TBMM Grubu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Ataç'tan CHP'nin TBMM Grubu'na Ziyaret

Başkan Ataç\'tan CHP\'nin TBMM Grubu\'na Ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Cumhuriyet Halk Partisi 26. Dönem Meclis Grubu’nda görev yapacak TBMM Başkanvekili, Grup Başkan Vekilleri ve Meclis üyelerini ziyaret etti.

24.11.2015 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Cumhuriyet Halk Partisi 26. Dönem Meclis Grubu'nda görev yapacak TBMM Başkanvekili, Grup Başkan Vekilleri ve Meclis üyelerini ziyaret etti.

Başkan Ataç, Türkiye Büyük Meclisi'ne gerçekleştirdiği ziyaret ile TBMM Başkanvekiliği'ne seçilen CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP Grup Başkanvekilleri İstanbul Milletvekili Engin Altay ve Ankara Milletvekili Levent Gök, Katip üyeler Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve TBMM İdare Amiri olarak seçilen Çorum Milletvekili Tufan Köse'yi ziyaret etti. Başkan Ataç, yeni dönemde TBMM grubunda görev yapacak üyelere başarılar diledi. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ayrıca, ziyaret kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Edirne Milletvekili Erdin Bircan ve Genel Başkan Özel Kalem Müdür Şükran Kütükçü'yü de ziyaret etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ataç'tan CHP'nin TBMM Grubu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement