Başkan Ataç'tan Seyitgazi ve Kırka Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Başkan Ataç'tan Seyitgazi ve Kırka Ziyaretleri

Başkan Ataç\'tan Seyitgazi ve Kırka Ziyaretleri

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesini ve Kırka Mahallesi’ni gezen Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ilçe halkıyla buluştu.

27.10.2015 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesini ve Kırka Mahallesi'ni gezen Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ilçe halkıyla buluştu.

Başkan Ataç, ilçelerde gerçekleştirdiği ziyaretleri kapsamında Seyitgazi'de esnaf ve pazaryerini gezdikten sonra Kırka'da vatandaşlarla buluştu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırka Örgütü tarafından büyük ilgi ile karşılanan Başkan Ataç'a CHP'li gençler desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Kırka CHP binasında gerçekleşen sohbet sonrası Başkan Ataç, esnaf ziyareti gerçekleştirdi ve ardından ev ziyareti yaparak Kırkalı kadınlara konuk oldu. Son olarak Türkiye Maden İş Sendikası Kırka Şubesi'ni ziyaret ederek sendika Başkanı Yılmaz Ayrancı ve sendika üyeleri ile gündemi değerlendiren Başkan Ataç, "Kırka'da her zaman yoğun ilgi ile karşılanıyoruz. Belediyeliği kaldırılan Kırka'yı yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Kırkalı dostlarımıza ve partililerimize bu güzel ev sahipliği için teşekkür ediyorum" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ataç'tan Seyitgazi ve Kırka Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement