Başkan Atalay Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Atalay Güven Tazeledi

Başkan Atalay Güven Tazeledi

Adıyaman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın 22. Olağan Genel Kurulunda tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Nazif Atalay yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

15.05.2016 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nın 22. Olağan Genel Kurulunda tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Nazif Atalay yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Oda binasında düzenlenen 22. Olağan Genel Kuruluna Adıyaman Üniversitesi Rektörü Talha Gönüllü, İl Defterdarı Orhan Mutluay, Besni Mal Müdürü Halil Bıyık, Mali Müşavirler ve çok sayıda davetli katıldı.

Divan Başkanlığını Yeminli Mali Müşavir Mazhar Aslan ve üyeler Mali Müşavir Ayşegül Tunç ve Murat Keskin'in yaptığı ve tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Nazif Atalay yeniden Adıyaman Serbest Mali Müşavirler Odası Başkanlığı'na yeniden seçildi.

Huzurun ve barışın başkenti Adıyaman'a yakışır bir genel kurul gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını Atalay, "Devraldığımız bayrağı yönetim kurulu üyelerimiz ve değerli meslektaşlarımızın desteğiyle bugünlere getirdik. Yapılan genel kurulumuzda şahsıma yeniden başkanlık görevini layık gören meslektaşlarımıza teşekkür ediyor, 22. Olağan Genel Kurulumuzun ilimize, ülkemize ve odamıza hayırlar getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum" dedi.

Programın sonunda mali müşavirlik meslek ruhsatı alan iki üyeye ruhsatları verilirken, meslekte 20. yılını dolduran üyelere oda yönetimi tarafından plaket takdim edildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Atalay Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement