Başkan Aydın'dan Vali Gül'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkan Aydın'dan Vali Gül'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Belediye Başkanı Sami Aydın, göreve yeni başlayan Sivas Valisi Davut Gül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

10.06.2016 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Sami Aydın, göreve yeni başlayan Sivas Valisi Davut Gül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkanvekili Erdal Karaca, Başkan Yardımcıları Abdurrahim Ceyhan, Kazım Özgan, Hasan Karaman, Mahir Kuzucu, Ahmet Özaydın, Mehmet Muaz Uzun, Özbelsan A.Ş. Genel Müdürvekili Şaban Kaya ve Özel Kalem Müdürü Murat Cancan göreve yeni başlayan Sivas Valisi Davut Gül'ü makamında ziyaret etti.

Vali Gül'ün oldukça hızlı ve enerjik şekilde göreve başladığını aktaran Başkan Aydın, "Gürün ve Şarkışla ilçelerimizde kaymakamlık yaptığı için sayın valimizi hem Sivas hem de bizler yakından tanıyoruz. Kendisi de şehrimizi iyi biliyor ve yakından tanıyor. Uyumlu bir çalışma süreci geçireceğimize inanıyorum. Genç ve dinamik bir valimiz. Allah hayırlı uğurlu etsin. Şehrimize güzel hizmetleri hep birlikte yapacağız." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Gül, "Sayın başkanımızı ve ekibini yakından tanıyoruz. Çok güzel ve başarılı hizmetlere imza atmış bir kadro. İnşallah bundan sonraki süreçte de Sivas'ın yararına olacak her işte el ele verip, bu şehri bir adım daha ileri götürmek için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Aydın'dan Vali Gül'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement