Başkan Aydın Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Aydın Vatandaşlarla Buluştu

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, vatandaşlarla bir araya geldi.

01.10.2016 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Şeyhşamil Mahallesi'nde ev toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Belediye Başkanı Sami Aydın, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aydın, toplantıda yaptığı konuşmada, özellikle şehrin altyapısında yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sivas'ın eski bir şehir olduğunu belirten Aydın, şunları kaydetti:

"Biz 2004 yılında ilk göreve geldiğimizde doğalgaz da dahil, yağmur hatları ve asbest boruların değişimi olmak üzere hep altyapıyla uğraştık, uğraşmaya da devam ediyoruz. Şehrin ihtiyacı neyse onu karşılıyoruz. Bu çalışmalar gecikmiş çalışmalar. Her yıl 12-13 mahallenin çalışmalarını tamamlıyoruz. Bu çalışmalar Sivas'ın tamamında 2018 yılında tamamlanmış olacak. Bu da Sivas için büyük bir kazanım olacak."

Aydın, diğer kurumlarla koordineli bir şekilde çalışıldığını ifade ederek, "Kasım-aralık aylarında farklı kurumlarla toplantılar yaparak çalışma yapacağımız mahalle, sokak ve caddelerde altyapı çalışmaları yapılacağının bilgisini veriyoruz. Sizlerin de bu caddelerde yapacağınız çalışmalar varsa, eksikleriniz varsa birlikte planlayalım. Çünkü 'biz asfaltı yaptıktan sonra size izin vermeyiz' diyoruz. Yeni yaptığımız yerlerde de bütün kurumlar bizlerle beraber çalışıyor." ifadelerini kullandı.

Aydın, toplantıda mahallelinin sorunlarını da dinledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Aydın Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement