Başkan Ayhan'ın Eşi Suriyeli Kadın Meclis Üyelerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Ayhan'ın Eşi Suriyeli Kadın Meclis Üyelerini Ziyaret Etti

Başkan Ayhan\'ın Eşi Suriyeli Kadın Meclis Üyelerini Ziyaret Etti

Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan’ın eşi Ayşe Nur Ayhan, Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisleri’nde kalan Suriyeli Kadın Meclisi üyelerini ziyaret etti.

16.11.2014 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan'ın eşi Ayşe Nur Ayhan, Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisleri'nde kalan Suriyeli Kadın Meclisi üyelerini ziyaret etti.

Ayşe Nur Ayhan, çadırkent Müdür Yardımcısı Yasin Seyhan, BM temsilcileri ve Kadın Meclisi üyeleri tarafından karşılandı. Suriyeli Kadın Meclis üyeleri ile bir araya gelen Ayhan, sorunlarını dinleyerek görüşlerini aldı. 25 Kasım 2014 tarihinde Akçakale Belediyesi tarafından Süleyman Şah Konaklama tesislerinde düzenlenecek olan 'Kadına şiddet' konulu seminer programının detayları konuşuldu. Yapılan toplantının ardından Ayşe Nur Ayhan, kadın meclisi üyelerine yöreye özgü mırra takımı hediye etti.Kadın meclisi üyeleri de Ayşe Nur Ayhan'a şal ve tel kırmadan işlemeli Muhammed yazılı çalışma verdi. Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisleri Kadın Meclisi üyelerinin sorunlarını dinleyen Ayhan, "Bir Türk vatandaşı olarak, bir anne olarak, bir bacı olarak, bir kardeş olarak onların sorunlarını dinlemeye geldim. Bir Türk vatandaşı olarak onların yanında olduğumuzu hissettirmeye geldik. Onların sergilediği projeleri beraber izledik. Belediye olarak neler yapabileceğimizi, nasıl yardımcı olabileceğimizi istişare ettik. İleri ki günlerde Akçakale Belediyesi olarak, birlikte bir projeye imza atacağız. Ben tekrar onların ülkelerine barış içerisinde, huzur içerisinde ülkelerine dönmelerini Allah'tan temenni ediyorum, bir anne olarak acılarını paylaşıyorum" dedi.

Kadın Meclisi Başkanı Bera el Abdullah ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Ziyaretten çok memnun olduk. Acılarımızı ve sevinçlerimizi paylaştık. Çadırkentte Kadın Meclisi olarak yaptığımız faaliyetleri ve etkinliklerimizi anlattık. Onlar bizlerin yanında durmakta ve bizlerin maneviyatını yükseltmektedirler" diye konuştu.

Ayhan, daha sonra Kadın Meclisi bünyesinde kurulan dikiş atölyesini ve çadırkentte biçki dikiş ve el sanatları tarafından hazırlanan sergi salonunu gezdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Ayhan'ın Eşi Suriyeli Kadın Meclis Üyelerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement