Başkan Ayhan; Sağlıklı Bir Yaşam İçin Hep Birlikte El Ele' - Son Dakika
Güncel

Başkan Ayhan; Sağlıklı Bir Yaşam İçin Hep Birlikte El Ele'

Akçakale belediyesi Süleyman şah mahallesinde bulunan 2 bin m2 alanı peyzaj çalışmasıyla modernize ederek ilçe halkının hizmetine sunuluyor.

10.11.2014 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakale belediyesi çevre düzenleme birimi tarafından Yaklaşık 2 aylık bir çalışmayla temiz ve düzenli bir park haline getirilen atıl durumdaki alan yakın bir zamanda hizmete açılacak.

Akçakale Süleyman şah mahallesinde yapımına başlanılan park çalışmaları ile ilgili bir açıklama yapan Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan yaptığı açıklamada;"Akçakale her geçen gün gelişmekte olan bir ilçedir. Her geçen gün yep yeni betonarme binalarla çevremiz adeta kuşatılıyor. Belediye olarak halkımızın nefes alabileceği alanlara ihtiyaç vardır. Bu parkları halkımızın hizmetine açarak onlara daha sağlıklı bir çevre ve çocukların rahat bir şekilde oyunlarını oynayacakları alanlar olarak hizmete açılacaktır. Yeni görev süremizde bizim en büyük yatırımlarımız yine park ve bahçeler olacaktır. sloganımız 'temiz bir Akçakale sağlıklı bir yaşam için hep birlikte el ele' şeklinde olacaktır." Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ayhan; Sağlıklı Bir Yaşam İçin Hep Birlikte El Ele' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement