Başkan Ayhan Trafik Haftası Etkinliklerine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Ayhan Trafik Haftası Etkinliklerine Katıldı

Başkan Ayhan Trafik Haftası Etkinliklerine Katıldı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde trafik haftası etkinlikleri kapsamında Belediye başkanı Abdulhakim Ayhan 2 bin 500 hediye klasörü hazırlayarak öğrencilere dağıttı.

06.05.2015 13:41  Güncelleme: 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye de her yıl Mayıs ayının ilk haftası trafik haftası olarak kutlanan ülkemizde bu yıl Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan trafik haftası anısına içinde Trafik kitabı, Eğitim kitabı,Trafik kuralları hayat kurtarır kitabı, Kırtasiye Malzemesi ve birer Tişört olan 2 Bin 500 adet hediye klasörü hazırlanarak öğrencilere dağıtıldı.

Akçakale ib-ni Sina ilk okulunda Düzenlenen dağıtım töreninde Akçakale ilçe emniyet müdürü Mahmut Çetin ve trafik polis memurları öğrencilere karşıdan karşıya nasıl geçilir uygulamalı olarak çocuklara anlattılar.

Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan trafik haftası etkinlikleri kapsamında yaptığı konuşmada:"Her yıl Mayıs ayının ilk haftası trafik haftası olarak kutlanmaktadır.Bizde trafik haftası etkinlikleri kapsamında emniyet müdürümüzle trafik şube müdürümüzle okulları geziyoruz.Trafik memuru arkadaşlar öğrencilere trafikle ilgili ders veriyorlar. Bu kapsamda okulları ziyaret ediyoruz. Ben de bu vesile ile trafik haftasının kazasız ölümsüz bir hafta geçmesini dilerim" Dedi.

Akçakale ib-ni Sina ilk okulunda Düzenlenen hediye dağıtım törenine Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan,ilçe emniyet müdürü Mahmut çetin,Akçakale belediyesi destek hizmetleri müdürü İbrahim Akkurt,Trafik polis memurları,Okul müdürü İsmail Bozkurt ve öğretmenler katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ayhan Trafik Haftası Etkinliklerine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement