Başkan Badem'den Engellilere Dernek Binası Sözü - Son Dakika
Yerel

Başkan Badem'den Engellilere Dernek Binası Sözü

Başkan Badem\'den Engellilere Dernek Binası Sözü

Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği’nin düzenlediği iftar yemeğinde dernek üyeleri ve huzur evi sakinleri bir ara gelen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, engellilere dernek binası sözü verdi.

12.07.2014 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğinde dernek üyeleri ve huzur evi sakinleri bir ara gelen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, engellilere dernek binası sözü verdi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadim, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, Ödemiş eski Belediye Başkanı Bekir Keskin ve Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği yöneticileri iftar yemeğinde buluştu. Yemek öncesi Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadim masaları tek tek dolaşarak engelli vatandaşlar ve yakınları ile yakından ilgilendi. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem yaptığı konuşmada, derneğe mekan tahsis etme sözü verdi.

Üniversal Müzik'in dinletisi ile renklenen yemekte konuşma yapan Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği Serpil Aksoy Baştürk, "11 ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif'in 13. gününü yaşadığımız bu akşamın bizim için bir başka anlamı da dernek üyelerimizle huzur evi sakinlerimizi bir araya getirerek bizlere tanışıp kaynaşma imkanı sunmuş olmasıdır. Engellilerimize yardım, destek ve rehberlik yapabilmek amacıyla çıktığımız bu yolda en son adımımızı ilçemizin güzel gönüllü ve hayırsever esnaflarının da yardımlarıyla atmış bulunuyoruz. Üyelerimiz için bastırdığımız üye kimlik kartlarına sahip engellilerimiz, bize destek veren esnaflarımızdan indirimli alışveriş yapabilme imkanına sahip oldular. Vitrinlerinde dernek logomuzu taşıyan çıkartmalar bulunan esnaflarımızdan bundan böyle engelli kardeşlerimiz alışveriş ederken Ödemiş'te engelli olmanın farkını ve Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği'nin üyesi olmanın ayrıcalığını yaşayacaklardır. Bu projemizde bize destek verenlere teşekkür ediyorum. Dernek binası talebimizi de hatırlatıyor ve ilçe yöneticilerimizin gereken hassasiyet ve önemi göstereceklerine olan inancımızın altını çiziyorum" dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem de AK Parti iktidarı döneminde engelliler için önemli adımların atıldığına dikkati çekerek, "Belediyemiz de geçmiş dönemde ve bu dönemde engellilerimizin hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bundan sonra da engelli kardeşlerimiz için projelerimiz olacak. Dernek binası konusunu da yakın bir süreçte çözeceğiz. Engellilerimizin bir araya gelip vakit geçirebilecekleri bir mekanı tahsis edeceğiz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Badem'den Engellilere Dernek Binası Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement