Başkan Bahçeci, İzlanda Gezisine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Bahçeci, İzlanda Gezisine Katıldı

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İzlanda teknik inceleme gezisine katıldığını bildirdi.

15.10.2014 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İzlanda teknik inceleme gezisine katıldığını bildirdi.

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanlığını (JKBB) yürüten Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Belediyeler Birliği ve JKBB tarafından, jeotermal enerjinin kullanım alanlarını görmek amacıyla, 8-12 Ekim tarihlerinde İzlanda'nın başkenti Reykjavik'e teknik inceleme gezisi organize edildiğini belirtti.

Programa JKBB'ye üye belediye başkanları, Türkiye Belediyeler Birliği encümen üyeleri ve JKBB Danışma Kurulu üyelerinin katıldığını ifade eden Bahçeci, şunları kaydetti:

"Jeotermal enerjinin elektrik üretiminde, kent ısıtmasında, seracılık ve balık kurutma sektöründe nasıl kullanıldığını yerinde inceledik. Ülkemiz jeotermal enerji konusunda çok verimli kaynaklara sahip ve biz bunları yeterince verimli şekilde kullanabilmek için birlik üyelerimizle el ele vererek çalışmalar gerçekleştireceğiz. Türkiye Belediyeler Birliği her programımızda olduğu gibi bu gezimizde de desteğini bizlerden esirgemedi. Programa katılan belediye başkanlarımız adına Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a ve Birlik Genel Sekreteri Hayrettin Güngör'e teşekkür ediyorum." - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Bahçeci, İzlanda Gezisine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement