Başkan Bakıcı'dan Efes Spor'a Moral Yemeği - Son Dakika
Yerel

Başkan Bakıcı'dan Efes Spor'a Moral Yemeği

Başkan Bakıcı\'dan Efes Spor\'a Moral Yemeği

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, belediye olarak spora ve sporcuya destek verdiklerini bu desteğin her platformda süreceğini kaydetti.

22.01.2015 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, belediye olarak spora ve sporcuya destek verdiklerini bu desteğin her platformda süreceğini kaydetti. Selçuk Efes Spor Yöneticileri ve oyuncuları için moral yemeği düzenleyen Başkan Bakıcı, "Biz bu kadroyla başarıyı yakaladık. Şimdi Play Of'da iki maçımız var. İki maçımızı da kazanarak Süper Amatör Lige çıkmış olacağız. Buna gönülden inanıyorum" dedi.

Selçuk Belediyesi Havuz Restauran'da düzenlenen yemeğe Başkan Yardımcıları Ali Karakurt ve Atilla Aksoy ile birlikte gelen Başkan Bakıcı, burada Efes Spor Yöneticileri ve sporcular ile sohbet ederek, sıkıntı ve isteklerini dinledi. Belediye olarak ilçede tüm kulüplere eşit destek verdiklerinin altını çizen Başkan Bakıcı, "Daha önce 'Biz bu kadroyla başarıyı yakalarız' demiştik ve gerçekten de bu kadroyla başarıyı yakaladık. Önümüzde iki maçımız var. Bu iki maçı da kazanarak Süper Amatör Lig'e çıkmış olacağız. Biz belediye olarak tüm sporcularımızın arkasındayız, başarınız devam etsin istiyoruz. Elbette ki, başarının değeri ölçülemez. Başarının tam karşılığı hiçbir zaman olmaz. Başarının esas teşviki manevidir. Bu anlamda 1. Amatör Ligi'ndeki başarımızı Süper Amatör Ligi ile taçlandırmak istiyoruz, daha sonra Bal Ligi (Bölgesel Amatör Lig) diyoruz. Sonra da hedefimiz 3. Lig" diye konuştu.

"TÜM TAKIMLARA EŞİT DAVRANIYORUZ"

Selçuk ve mahallelerinde kurulu olan tüm spor kulüplerine eşit davrandıklarına dikkat çeken Başkan Bakıcı, "Biz tüm takımları destekliyoruz. Çamlık Spor, Selçuk Gençlik Spor, Belevi Spor, yakında Zeytinköy mahallesinde de bir spor kulübümüz olacak ve o takımı da destekleyeceğiz. Hepsi bizim gençlerimiz, bizim çocuklarımızdır. Bu nedenle tüm gençlerimizin ve sporcularımızın yanındayız" dedi.

BAŞKANA TEŞEKKÜR

Maçlarını izleyen taraftar sayısının giderek arttığını belirten Selçuk Efes Spor Kulübü Derneği Başkanı Hakan Bayraklı da, hedefin Efes Sporu 2017- 2018 yılında 3. Lige ulaştırmak olduğunu söyledi. Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı'nın spora ilgisinin kendilerini çok mutlu ettiğini kaydeden Bayraklı, "Bu saatten sonra hedef Başkanımızın da söylediği gibi 3.ligtir. Sayın Başkanımıza spora verdiği önem ve destekten dolayı şahsım, yönetim kurulu üyelerim ve oyuncularımız adına teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Bakıcı'dan Efes Spor'a Moral Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement