Başkan Bakıcı'dan Yaz Spor Okulu Hocalarına Teşekkür Yemeği - Son Dakika
Yerel

Başkan Bakıcı'dan Yaz Spor Okulu Hocalarına Teşekkür Yemeği

Başkan Bakıcı\'dan Yaz Spor Okulu Hocalarına Teşekkür Yemeği

Bilecik’in Bozüyük İlçe Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa yürüttükleri yaz spor okulunda antrenörlük yapan kurs hocalarına teşekkür yemeği verdi.

29.08.2015 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük İlçe Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa yürüttükleri yaz spor okulunda antrenörlük yapan kurs hocalarına teşekkür yemeği verdi.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, burada yaptığı konuşmada, "Yaz spor okullarımızda yaz dönemi boyunca öğrencilerimizi hem eğitip, hem eğlendiren değerli hocalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Yoğun çabalarından dolayı hocalarımıza bir teşekkür yemeği düzenleyelim ve birlikte gelecek yıl çocuklarımız için neler yapabiliriz vatandaşlarımıza nasıl daha iyi hizmet verebiliriz bunun planlamasını ve istişaresini yapalım istedik. Ben bizi kırmayarak davetimize icabet ettiğiniz için bir kez daha teşekkür ediyorum. Önümüzde ki yaz spor okulunda yeniden birlikte olmak dileğiyle çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Yenilen yemeğin ardından kurs hocaları ile bir süre sohbet eden Başkan Bakıcı, gelecek yılki yaz spor okullarının planlamasıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Yemek programına Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın yanı sıra belediye başkan yardımcıları Mustafa Yürükçü, Ali Avcıoğlu ve Nazmi Kuru, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ufuk Arslan, Halk Eğitim Müdür Vekili Rıdvan Güner, bazı belediye meclis üyeleri ve kurs hocaları katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Bakıcı'dan Yaz Spor Okulu Hocalarına Teşekkür Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement