Başkan Bakıcı'nın Öğrencilere Karne Hediyesi 'Büyük Afrika Sirki' Gösterisi - Son Dakika
Yerel

Başkan Bakıcı'nın Öğrencilere Karne Hediyesi 'Büyük Afrika Sirki' Gösterisi

Başkan Bakıcı\'nın Öğrencilere Karne Hediyesi \'Büyük Afrika Sirki\' Gösterisi

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, eğitim ve öğretim yılının birinci dönemini başarıyla bitiren öğrencilere güzel bir yarı yıl tatili geçirmeleri temennisinde bulundu.

24.01.2015 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, eğitim ve öğretim yılının birinci dönemini başarıyla bitiren öğrencilere güzel bir yarı yıl tatili geçirmeleri temennisinde bulundu.

Başkan Bakıcı, öğrencilere karne hediyesi olarak ücretsiz düzenlenen "Büyük Afrika Sirki" programına ailesi ile birlikte katıldı. Kapalı spor salonunda, 2 gün boyunca toplam 7 seansta binlerce öğrencinin aileleriyle birlikte izlediği program büyük beğeni kazandı. Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, çok sayıda öğrenci ve öğrenci velilerinin katıldığı programda konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, bu gösteriyi başarılı öğrencilere mükafat, başarısı biraz az olanlara da teşvik amacıyla ve karne hediyesi olarak hazırladıklarını belirtti. Bakıcı, "Çocuklarımız inanın bizim için çok önemli. Biz son dönemlerde eğitime daha fazla önem veriyoruz ve yatırımlarımızı eğitim camiasına daha fazla yapıyoruz. Çünkü insana yapılan yatırım her zaman çok önemli ve değerlidir. Geri dönüşü muhakkak oluyor" dedi.

Başkan Bakıcı konuşmasında ayrıca eğitime destek projesi kapsamında okullarda yapılan çalışmalar ve sentetik sahalar hakkında bilgi verdi. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerine 15 tatilde çalışmalarına devam edebilmeleri, öğrenci ve ailelere katkı sağlayabilmek amacıyla 3 bin 400 adet tatil kitabı hediye ettiklerini anlatarak, "Biz istiyoruz ki öğrencilerimiz başarılı olsunlar, 15 tatili verimli ve güzel bir şekilde geçirsinler. İnşallah ikinci dönemde de aynı başarıyı sağlasınlar. Ben burada tüm ailelerimize çocuklarına vermiş oldukları önem ve destek nedeniyle teşekkür ediyor, ikinci dönemi de inşallah kazasız belasız bir şekilde geçirmenizi diliyorum" dedi.

Öğrencilerin aileleriyle birlikte yoğun ilgi gösterdiği programda müzik eşliğindeki akrobasi gösterileri izleyenleri hayran bırakırken, sunumda yer alan illüzyon, palyaço, jonglör, yılan kız ve lastik kız gösterileri de ilgiyle izlendi. Program sonunda salondan büyük bir memnuniyetle ayrılan öğrenciler bir sonraki gösteriyi heyecanla beklediklerini söyleyerek kendilerine karne hediyesi olarak böyle güzel bir program hazırlayan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya çok teşekkür ettiler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Bakıcı'nın Öğrencilere Karne Hediyesi 'Büyük Afrika Sirki' Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement