Başkan Bakıcı'ya Öğrencilerden Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Bakıcı'ya Öğrencilerden Ziyaret

Başkan Bakıcı\'ya Öğrencilerden Ziyaret

Bozüyük Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu 4 B Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Nuran Baş ile birlikte Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı ziyaret etti.

25.05.2016 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu 4 B Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Nuran Baş ile birlikte Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'yı ziyaret etti.

Başkan Bakıcı'yı makamında ziyaret eden 30 kişilik öğrenci grubu Başkan Bakıcı'ya hediye takdim ederek, daha önceden hazırladıkları ve merak ettikleri soruları yönelttiler. "Belediye Başkanı olmak nasıl bir duygu", "Belediye bünyesinde kaç adet müdürlük bulunmaktadır", "Mesleğinizin zorlukları nelerdir" gibi bir çok soru soran öğrenciler, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile yaklaşık 1 saat boyunca sohbet etti. Çocukların sorularını özenle cevaplayan Başkan Bakıcı "Yaptığınız meslek ne olursa olsun asıl önemli olan işinizi severek ve özverili bir şekilde yapmaktır. Bizler görevimizi yerine getirirken bu ilkeler etrafında hareket ediyoruz" dedi ve dürüstlük ve güvenin ne kadar önemli olduğunu belirtti. "Bir işi yaparken hata yapabilirsiniz, asıl olan hatalardan ders çıkartmaktır" diyen Başkan Bakıcı öğrenciler ile tek tek ilgilendi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Bakıcı'ya Öğrencilerden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement