Başkan Ballı Bozyazılılara Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Ballı Bozyazılılara Teşekkür Etti

Başkan Ballı Bozyazılılara Teşekkür Etti

Mersin’in Bozyazı ilçe Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Ballı, Bozyazı’yı yönetme emanetini kendisine yeniden veren Bozyazı halkına teşekkür etti.

02.04.2014 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Bozyazı ilçe Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Ballı, Bozyazı'yı yönetme emanetini kendisine yeniden veren Bozyazı halkına teşekkür etti.

Ballı, bir demokrasi yarışını daha geride bıraktıklarını, seçimlerin amaç değil, insanlara ve topluma hizmet için sadece bir araç olduğunu, 10 yıldır Bozyazı halkından aldığı güçle hizmet ettiğini söyledi. 2014 seçimlerinde Bozyazı halkının teveccüh gösterip kendisini yeniden başkan seçtiğini ve Bozyazı'yı yönetme emanetinin tekrar kendisine verilmesinden dolayı Bozyazı halkına teşekkür ettiğini belirten Ballı, "Bu bizim için elbette bir onur vesilesidir. Sorumluluğumun ne kadar büyük olduğunun farkındayım. Bundan sonra daha çok çalışacağız, daha güzel bir Bozyazı'yı hep birlikte inşa edeceğiz. Biz emanetçi olduğumuzu bilenlerdeniz. Bu makamın gerçek sahibinin sizler olduğunu bilenlerdeniz. Onun için millete efendilik yapmadık, yapmayacağız. Milletin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Dün gurura, kibire kapılmadık, bugün de gurura kibire kapılmayacağız" dedi.

"Bozyazı'da yaşayan her kardeşimize elimizi uzattık. Biz ne olduğumuzu, nasıl hizmet ettiğimizi, dün nasıl gece gündüz çalışarak ortaya koymuşsak, bu beş yıl da aynen öyle geçecek" diyen Ballı, "Seçim sonuçları gösteriyor ki emanetin hakkını vermişiz. Dün çalıştığımızdan daha çok çalışacağız. Dün ürettiğimizden daha çok üreteceğiz. Bozyazı'yı el birliği ile büyütmeye, güzelleştirmeye devam edeceğiz. 10 yıldır adaletten ayrılmadık ayrılmayacağız. Kardeşliğimizi bozacak hiç bir sözü söylemedik, söylemeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Artık seçimlerin bittiğini hatırlatan Ballı, "Bozyazı'da seçimi güven kazanmıştır. Sevgi kazanmıştır. Bozyazı'da seçimi huzur ve barış kazanmıştır. Artık o partiden, bu partiden, oralı, buralı ayırımı bitmiştir. Şimdi söz konusu olan Bozyazı ve Bozyazı'nın geleceğidir. 26 mahallemize, vatandaşlarımıza adalet içinde hizmet edeceğiz. Bozyazı Belediyesi'nin kapıları her zaman olduğu gibi herkese ve her kesime açıktır. Bizler büyük bir aileyiz. Bozyazı'nın beklediği hizmetleri gerçekleştirmek için tüm siyasi partilerle birlikte çalışmaya hazırız. Seçimin güvenlik içerisinde geçmesini sağlayan, adil ve barış içinde bir seçim yapılmasına katkı veren başta İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa Erkayıran'a, emniyet ve kolluk kuvvetlerine, adliye mensuplarına, kamu çalışanlarına, değerli basın mensuplarına, sivil toplum örgütlerine, Bozyazı için siyaseti ikinci plana atarak destek olan değerli hemşerilerime teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ballı Bozyazılılara Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement