Başkan Baran, Ünal Köken'i Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Baran, Ünal Köken'i Ağırladı

Başkan Baran, Ünal Köken\'i Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’i makamında ağırladı.

09.03.2015 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken'i makamında ağırladı.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ı makamında ziyaret ederek ilçedeki çalışmaları yerinde inceledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Baran, kendilerini ziyarete gelen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra ikili Körfez'de çeşitli incelemeler yapmak üzere eski belediye binasına geçti. Körfez'in yeni incisi olacak olan üniversite projesini yerinde inceleyen ve gören Ünal Köken, üniversite yapılacak alanı çok beğendiğini Körfez'e yakışır bir üniversite binası olacağını söyledi. Proje hakkında çeşitli bilgiler veren Başkan Baran, Ünal Köken ile daha sonra Hereke sahiline geçti.

Hereke'ye ve Körfez'e layık bir sahili ilçeye kazandıran Belediye Başkanı İsmail Baran, sahil boyunca yapılan çalışmaları Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ile birlikte inceledi. 1,5 kilometrelik bir alanda yapılan çalışmaları çok beğenen ve turistik bir sahil olduğunu dile getiren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, "Başkanımız İsmail Baran bir Körfez aşığı. Kendisi ile yaptığımız sohbetlerde Körfez'e dair çok güzel düşünceleri ve projeleri var. Kandıra Belediye Başkanı olarak Başkanımızla birlikte sürekli iletişim halindeyiz. Birlik ve beraberlik çerçevesinde hareket etmeye devam edeceğiz. En başarılı çalışmalar birlik ve beraberlik içerisinde doğar" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı İsmail Baran ise, "12 ilçelerimizde de belediye başkanlarımız gece gündüz çalışıyorlar. Kısa süre içerisinde yapılan çalışmalar gözle görülür derecede ortada. Kocaelimiz inançlı, başarılı ve çalışkan kadrolara sahip. İnşallah ilimiz ve ilçemiz için daha yapacak çok işimiz var. Bu yapılan güzel çalışmalar halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda da şekilleniyor. Onları düşünceleri ve fikirleri bizler için her zaman en ön plandadır. Hereke sahilinde bazı çalışmalarımız devam ediyor. Yaz ayında Hereke sahilimiz cazibe merkezi olacak" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Baran, Ünal Köken'i Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement