Başkan Başsoy'dan Taziye Mesajı - Son Dakika
Güncel

Başkan Başsoy'dan Taziye Mesajı

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında teröristlerce yapılan saldırıda şehit düşen Jandarma Astsubay Başçavuş Tamer Meriç için bir taziye mesajı yayımladı.

31.01.2016 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında teröristlerce yapılan saldırıda şehit düşen Jandarma Astsubay Başçavuş Tamer Meriç için bir taziye mesajı yayımladı.

Başkan Başsoy yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti; "Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütüyle yaşanan çatışmada bir vatan evladını daha kaybetmenin derin tesürü içerisindeyiz Jandarma Astsubay Başcavuş Tamer Meriç mertebelerin en yücesiyle şereflendi inşallah. Biz vatanı en kutsal sayan bir geleneğin evlatlarıyız. Bu sebepledir ki bu devletin çatısı altında ki bir karış toprağımızı bile feda etmeyeceğiz. Milletimiz sağduyuludur bu sağduyu ile yaşanan badireli günler inanıyorum ki en kısa sürede sona erecektir. Baş Çavuşum artık evlatların bu millete emanettir. Ruhu şad olsun.

Bu vesile ile Jandarma Baş Çavuş Tamer Meriç'in başta ailesine tüm sevenlerine Türk silahlı kuvvetlerine hemşehrilerimize ve milletimize sabırlar diliyorum." - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Başsoy'dan Taziye Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement