Kütahya Belediye Başkanı, İtfaiye Erlerinin Çalışmalarına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Kütahya Belediye Başkanı, İtfaiye Erlerinin Çalışmalarına Katıldı

Kütahya Belediye Başkanı, İtfaiye Erlerinin Çalışmalarına Katıldı

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, itfaiye erlerinin eğitim çalışmalarına katıldı.

18.09.2014 17:52  Güncelleme: 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Belediye Başkanı AK Partili Kamil Saraçoğlu, itfaiye erlerinin eğitim çalışmalarına katıldı. Başkan Saraçoğlu, itfaiye merdiveninden beline bağlanan halatla yaklaşık 30 metreden indi.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Gaybiefendi Mahallesi Çinigar Caddesi'ndeki İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Binada incelemelerde bulunan Saraçoğlu, itfaiye erlerinin eğitim amaçlı yaptıkları halatla inme çalışmasına kendisi de katıldı. İtfaiye aracındaki merdivene çıkan ve burada beline halat bağlanan başkan Kamil Saraçoğlu için yere hava yastığı konuldu.

Başkan Kamil Saraçoğlu, 30 metrelik itfaiye merdiveninden kendini bırakarak bir süre beline sarılı olan halatla havada kaldı. Saraçoğlu daha sonra halatla yere konulan hava yastığının üzerine indi. Korkusuzca aşağıya inen Başkan Kamil Saraçoğlu'nu itfaiye görevlileri alkışladı. - Kütahya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kütahya Belediye Başkanı, İtfaiye Erlerinin Çalışmalarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyarbakır'da kahvehanede silahlı saldırıya tutulan zanlılardan 3'ü tutuklandı
    11:20 Diyarbakır'da kahvehanede silahlı saldırıya tutulan zanlılardan 3'ü tutuklandı

    Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir kahvehanede otomatik silahla çevreye ateş eden 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı. Şüpheliler, bir kavganın ardından kahvehaneyi tehdit etmiş ve aynı gün maskeli olarak silahla saldırı düzenlemişlerdi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda zanlılar yakalanmış ve adliyeye sevk edilmişlerdir.

  • Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen Göreve Başladı
    11:20 Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen Göreve Başladı

    İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde belediye başkanı seçilen Mehmet Türkmen, mazbatasını alarak göreve başladı.

  • Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinde Alman temsilcisiyle karşılaşacak
    11:18 Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinde Alman temsilcisiyle karşılaşacak

    Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinin ilk maçında Alman temsilcisi NINERS Chemnitz'e konuk olacak. İstanbul temsilcisi, avantajlı bir skorla dönerek finalin ikinci ayağında ev sahibi olarak mücadele etmek istiyor. İki takımın istatistikleri de oldukça yakın.

  • Kontrolden çıkarak takla atan otomobil hurdaya döndü
    11:18 Kontrolden çıkarak takla atan otomobil hurdaya döndü

    Eskişehir'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce orta refüje çıkarak aydınlatma direğine çarpan, daha sonra ise takla atan otomobil hurdaya dönerken, sürücü yaralandı. Kaza, bugün sabah 04.30 sularında Odunpazarı İlçesi Prof. Dr. Nabi Avcı Bulvarı üzerinde meydana geldi. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Zonguldak'ta Otizmli Bireyler ve Aileleri Tiyatro ve Halk Oyunlarıyla Sosyalleşiyor
    11:17 Zonguldak'ta Otizmli Bireyler ve Aileleri Tiyatro ve Halk Oyunlarıyla Sosyalleşiyor

    Zonguldak'ta otizmli bireyler ve aileleri, tiyatro ve halk oyunları eğitimi alarak sosyal hayata aktif katılım sağlıyor. Karaelmas Otizmli Bireyler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan 'Onlara Farklılıklarıyla Değil İsimleriyle Seslen' projesi kapsamında, otizmli bireyler ve aileleri tiyatro oyunları ve halk oyunları gösterimi için çalışmalar yapıyor. Proje sayesinde otizmli bireylerin özgüveni gelişirken, aileler de sosyalleşme imkanı buluyor. Ekip, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binası tiyatro salonunda sahne alacak.

  • Kopenhag'da Tarihi Borsa Binası Alevlere Teslim Oldu
    11:16 Kopenhag'da Tarihi Borsa Binası Alevlere Teslim Oldu

    Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu. Alevlerin sardığı binanın simge kulesi yıkıldı.

  • İstanbul'daki ünlü AVM'de intihar! Ekipler olay yerine sevk edildi
    11:15 İstanbul'daki ünlü AVM'de intihar! Ekipler olay yerine sevk edildi

    İstanbul Şişli'de bulunan Cevahir AVM'de bir kişi intihar etti. Sosyal medyaya düşen görüntülerde şahsın yerde hareketsiz bir şekilde yattığı görüldü. Güvenlik görevlilerin ihbarı sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.


Advertisement