Başkan Berge'de Van Beah'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Berge'de Van Beah'a Ziyaret

Başkan Berge\'de Van Beah\'a Ziyaret

Van Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İsa Berge, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (BEAH) Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür yardımcılığı görevine atanan Özlem Aslan’ı ziyaret etti.

22.06.2016 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İsa Berge, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (BEAH) Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür yardımcılığı görevine atanan Özlem Aslan'ı ziyaret etti.

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür yardımcılığı görevine atanan Özlem Aslan'ı makamında ziyaret eden Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İsa Berge, hastanenin Van'a istihdam sağladığını belirterek, "İlimizin ekonomik çarkın dönmesine katkı sağlayan böylesi hizmet ve yatırım sektörlerine ihtiyaç var. Bizler de hastane yöneticilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Hastanenin bölgeye hitap ettiğini ve olağanüstü bir konsepte sahip olduğunu ifade eden Van BEAH Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Özlem Aslan ise, bölgesel farklılıkların her geçen gün ortadan kalktığını, hizmet noktasında da çok özverili çalışan bir yönetim ve personel kadrosuna sahip olduklarını söyledi.

Başkan Berge, daha sonra hastanede yatan hastaları ziyaret ederek kendilerine acil şifalar diledi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Berge'de Van Beah'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement