Başkan Böcek'e, Güçbirliği Platformu'ndan Destek - Son Dakika
Yerel

Başkan Böcek'e, Güçbirliği Platformu'ndan Destek

Yardımlaşma ve Güçbirliği Platformu Derneklerinin temsilcileri Konyaaltı Belediye Başkanı ve CHP adayı Muhittin Böcek’i ziyaret etti.

28.03.2014 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yardımlaşma ve Güçbirliği Platformu Derneklerinin temsilcileri Konyaaltı Belediye Başkanı ve CHP adayı Muhittin Böcek'i ziyaret etti.

Altınkum Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleşen ziyarete, Yardımlaşma ve Güçbirliği Platformunu oluşturan Tunceliler Vakfı, Erzincan Fırat Boyu Derneği, Çorumlular Derneği, Gaziantep Yavuzeli Yöresi Derneği, Sivas Divriği Kültür Derneği, ÇAĞSİAD Antalya Şubesi, Amasya Merzifon Kayadüzü Derneği, Korkuteli Büyükköy Derneği, Karadeniz Samsun Ordulular Derneği'nin temsilcileri katıldı.

Ziyarette konuşan platform sözcüsü Ali Ekrem Yıldırım, Başkan Böcek'i desteklemek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, "Konyaaltı Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'e sonuna kadar destek veriyoruz. Dönem birleşme dönemidir. Antalya'da nerede CHP'li varsa bütün gönlümüzle sonuna kadar destekçileriyiz" dedi.

Başkan Muhittin Böcek ise yerel seçimlerin önemini hatırlatarak, "Yurdumuzun çeşitli bölgelerinden, Anadolu'nun bağrından çıkıp gelmiş sevgili vatandaşlarımızın, hemşehri derneklerinin başkanları olarak bugün Konyaaltı Belediye Başkanı olarak 30 Mart seçimlerinde bize destek olacaklar. Bugüne kadar bize desteklerini hiç esirgemediler. Konyaaltı Belediye başkanı olarak 4'üncü dönemde yine yeni hedeflere yürüyeceğiz. Çok kıymetli meclis adayı arkadaşlarımız var. Onlar da Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelmiş sizleri temsil eden, sizin iyi ve kötü gününüzde yanınızda olacaklar. Ben sizin ve vatandaşımızın oyunu namusum gibi koruyacağıma yemin ediyorum. Desteğinize teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Böcek'e, Güçbirliği Platformu'ndan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement