Başkan Böcek, 'Muhtarlar'la 2016 Yılını Konuştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Böcek, 'Muhtarlar'la 2016 Yılını Konuştu

Başkan Böcek, \'Muhtarlar\'la 2016 Yılını Konuştu

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2016 yılı projeleri hakkında muhtarları bilgilendirdi.

20.01.2016 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2016 yılı projeleri hakkında muhtarları bilgilendirdi.

Her yıl belirli aralıklarla düzenlenen muhtarlar toplantısında mahallelerin sorunlarını ilk ağızdan dinleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2016 yılının ilk muhtarlar toplantısını gerçekleştirdi. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda muhtarların taleplerini tek tek not eden Başkan Muhittin Böcek, 2016 yılında yapacak oldukları projeler hakkında bilgi verdi.

EXPO DEVAM EDİYOR, KREŞİN İKİNCİSİ GELİYOR

Akkuyu Mahallesi'nde 32 bin metrekare alan üzerine inşa edilen EXPO 2016 Antalya Parkı'nı birkaç ay içinde hizmete açacaklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Eğitim Lokali inşaatının da hızla devam ettiğini söyledi. Bu eğitim öğretim yılında ders başı yapan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi'nin çok sevildiğini ifade eden Başkan Böcek, çocuk kreşinin ikincisini Gürsu Mahallesi'nde hayata geçireceklerini söyledi.

KIRSAL ALANLARA KAPALI SALONLAR

Muhittin Böcek, 30 Mart Yerel Seçimleri sonrası mahalle tüzel kişiliği kazanan ve kendi sınırları içinde yer alan köylere de sıcak asfalt, kaldırım ve park çalışması dışında, düğün, sünnet, nişan, mevlit gibi etkinliklerin yapılabildiği kapalı alanlar inşa edeceklerini kaydetti. Projenin fizibilite çalışmalarına başladıklarını dile getiren Başkan Böcek, Karatepe, Çamlıbel, Doyran, Dağ, Kır, Gökçam ve Bahtılı'nın bu projeden faydalanacak mahalleler arasında yer aldığını bildirdi.

SOSYAL YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

Sosyal belediyeciliğin tüm gereklerini yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Böcek, Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM) ile ihtiyaç sahibi kimselere yardım eli uzattıklarını söyledi. Başkan Böcek, KOSHİM bünyesinde Gıda Bankası ile kısa bir süre içinde yaklaşık bin kişiye ücretsiz market alışverişi imkanı sağladıklarını kaydetti. Bununla birlikte gelinliğe kadar pek çok çeşitli eşyanın bulunduğu Giyim Bankası ile de yine ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattıklarını kaydetti.

Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) ile 7'den 70'e herkese ücretsiz mesleki ve sanat eğitimi verdiklerini ifade eden Başkan Böcek, şuana kadar 8 bin 500 kişiye mesleki, sanat ve hobi alanlarında kurs verdiklerini söyledi.

Tek tek söz alan ve kendi bölgesi ile ilgili sorunları dile getiren muhtarlar ise Konyaaltı Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, Başkan Böcek'e teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Böcek, 'Muhtarlar'la 2016 Yılını Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement