Başkan Bozkurt'tan Zafer Yolu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Başkan Bozkurt'tan Zafer Yolu Açıklaması

Başkan Bozkurt\'tan Zafer Yolu Açıklaması

Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçe Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un yoğun girişimleri sonucu yapılan "Zafer Yolu" vatandaşların takdirini topladı.

03.09.2014 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçe Belediye Başkanı Recep Bozkurt'un yoğun girişimleri sonucu yapılan "Zafer Yolu" vatandaşların takdirini topladı.

Başkan Bozkurt'un girişimleri ve yoğun çabaları sonucu Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun destekleriyle Afyonkarahisar Belediyesi Yol ve Asfalt Birimi tarafından kısa sürede yapımı tamamlanan Kocatepe ile Şuhut arasındaki yolun sıcak asfalt çalışmasının tamamlandığı belirtildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Bozkurt, 25 Ağustos Zafer Yolu Kültür ve Sanat Etkinliklerine yetiştirilen yol çalışmasının etkinliklerde Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşların takdirini topladığını söyledi. Bozkurt, "Şuhut'u daha iyi tanıtmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Her yıl belediyemiz, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve Afyonkarahisar Valiliğimiz işbirliği ile ortaklaşa hazırladığımız Zafer Yolu Kültür ve Sanat Etkinliklerinde Zafer Yürüyüşü esnasında böyle bir eksiklik tespit ettik ve gerekli çalışmalarımızı gerçekleştirip gösterdiğimiz yoğun gayret ve çabalar ile Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun destekleriyle projemizi hayata geçirdik. Yeni yapılan sıcak asfalt ile ilçemizden Kocatepe'ye ulaşım artık daha güvenli ve konforlu bir hal aldı. Ben bu projenin gerçekleşmesinde başta Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve emeği geçen herkese halkım ve şahsım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan Başkan Bozkurt, Zafer Yolu Kültür ve Sanat Etkinliklerinin daha geniş bir şekilde icra edilmesi için çalışmaların sürdüğünü de sözlerine ekledi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Bozkurt'tan Zafer Yolu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement