Başkan Bulutlar'dan "1 Kasım" Vurgusu - Son Dakika
Yerel

Başkan Bulutlar'dan "1 Kasım" Vurgusu

Başkan Bulutlar\'dan "1 Kasım" Vurgusu

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Genel Seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı.

27.10.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Genel Seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı.

Köy Köy, mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla biraraya gelen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimlerin önemine dikkat çekti.

Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Palandöken Belediyesi'ne bağlı Yağmurcuk Mahallesi ve Karakaya ile Esendere mezralarını ziyaret eden Belediye Başkanı Bulutlar, "1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimler bugüne kadar yapılmış tüm seçimlerden daha önemli. Bu seçimde sen-ben kavgasını bir kenara bırakıp milletin istikbali, ülkenin istikrarı ve dış dünyaya karşı güçlü bir iktidar için birlik olunması gerekiyor. Şimdi millet olarak "biz" demenin zamanı. Suriye'de yaşananlara hep birlikte şahit oluyoruz. Almanya'sı, Rusya'sı, Çin'i, İran'ı, İngiliz'i, Amerika'sı Suriye'de sınırları yeniden çizmek için çalışıyor. Suriye ile 911 kilometre sınırı bulunan ülkemizin sınırların yeniden çizileceği bir dönemde masaya güçlü bir hükümetle oturmalıyız. Ülkemizde son dönemlerde yaşanan bütün olumsuzlukların sebebi, gizli hesapların yapıldığı bölgemizde güçsüz bir Türkiye içindir. Dolayısıyla böyle hassas bir dönemde ülkemiz için sen-ben kavgasını bir kenara bırakarak, birlik içerisinde ve güçlü, tek başına bir iktidar için sandığa gidelim." dedi.

"BİR OLALIM DİRİ OLALIM"

Türkiye'nin artık bölgesin de söz sahibi bir ülke olduğunu belirten Başkanı Bulutlar, "Ülkemiz de her zaman barajlar, havalimanları, yollar, köprüler, fabrikalar ya da okullar mutlaka yapılır. Ama en önemli olan şudur ki; ülkemizin geleceğini etkileyecek kritik bir zamandan geçtiğimizi asla unutmayalım. Bütün dış mihrakların hedefi, Türkiye'mizi 2023'e ulaştırmamaktır. Türk'ü, Alevi'si, Sünni'si, Kürd'ü, Laz'ı, Çerkez'i hepimiz kardeşiz ve aynı coğrafyanın insanlarıyız. Kurtuluş Savaşında, Çanakkale'de bu ülke için sırt sırta ve omuz omuza nasıl mücadele ettik ve destan yazdıysak, yine hep birlikte bu ülkenin birliğine ve dirliğine kast edenlere en güzel cevabı 1 Kasım'da yapılacak olana Genel Seçimler'de verelim" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Bulutlar'dan '1 Kasım' Vurgusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement