Başkan Bulutlar'dan Köy Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Bulutlar'dan Köy Ziyareti

Başkan Bulutlar\'dan Köy Ziyareti

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, kent merkezinde yaptıkları hizmetin aynısını köylerde de yapacaklarını bildirdi.

06.03.2014 19:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, kent merkezinde yaptıkları hizmetin aynısını köylerde de yapacaklarını bildirdi.

Başkan Bulutlar, AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları ile Börekli, Tepeköy, Taşlıgüney ve Kümbet köylerini ziyaret ederek, vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.

AK Parti döneminde köylere güzel hizmetler yapıldığını belirten Bulutlar, coğrafi yapının dağınık olmasından dolayı bazı köylere hizmet götürmekte sıkıntı yaşandığını belirterek, büyükşehir belediye yasasıyla bu sorunun çözüleceğini ifade etti.

Ekip ruhuyla çalıştıklarını vurgulayan Bulutlar, şunları kaydetti:

"Köylerimiz mahalle olarak hem Palandöken Belediyesi'nden hem Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden hizmet alacak. Ana yollarımızın, grup yollarımızın tamamı büyükşehir belediyesi tarafından yapılacak. Yol, su ve kanalizasyon, çöp toplama hizmetleri, çocuk parklarına varana kadar bir belediyenin yapması gereken hizmetler neyse artık buralarda da yapılacak. Su ve kanalizasyon hizmetlerinin tamamını büyükşehir belediyesi yapacak. Köylerimizdeki mahalle ve ara yolları da Palandöken Belediyesi olarak biz yapacağız. Palandöken ilçesindeki merkez mahallelerimize yaptığımız hizmetleri artık köy mahallelerimizde de yapacağız." - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Bulutlar'dan Köy Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement