Başkan Bulutlar ve Meclis Üyeleri Çadırda İftarını Açtı - Son Dakika
Yerel

Başkan Bulutlar ve Meclis Üyeleri Çadırda İftarını Açtı

Başkan Bulutlar ve Meclis Üyeleri Çadırda İftarını Açtı

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile Belediye Meclis Üyeleri iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftar açtı.

22.06.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile Belediye Meclis Üyeleri iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftar açtı.

Palandöken İlçesi Yenişehir Müftü Solakzade Camisi bahçesinde kurulu olan ve günlük 2 bin vatandaşın iftar açtığı çadıra gelen Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak iftar için gelen vatandaşlara bol bol yemek dağıtımı yaptı. İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Belediyenin 6 yıldır geleneksel hale getirdiği iftar çadırında bu yılda geleneği bozmayarak kurduğu iftar çadırların da her gün 2 bin'e yakın vatandaşın orucunu açtığını hatırlattı. Başkan Bulutlar," Orucun dördüncü gününde belediye meclis üyelerimizle birlikte vatandaşlarımızla beraberim. Öncelikle Allah tutmuş olduğumuz orucu kabul etsin. Her akşam planlı bir şekilde yürüttüğümüz bu programımız ramazan ayı boyunca devam edecek. Bizler, niyetimizi vatandaşlarımızla bu güzel ortamda iftar açmaya kurduk. Palandöken Belediyesi olarak sadece burada değil İlçemizde belirlediğimiz farklı mahallelerde de onlarca kimsesiz, yaşlı ve hasta vatandaşlarımızın evine 3 çeşit sıcak yemek gidiyor. Yine belediyemizin yılın 12 ayın da 380 aileye günlük ücretsiz ekmek dağıtımımız devam ediyor. Ramazan ayı boyunca açık olacak olan iftar çadırlarımızdan her akşam 2 bine yakın vatandaşımız ağırlanacak" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Bulutlar ve Meclis Üyeleri Çadırda İftarını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement