Başkan Çağır'dan Amasya Gezisi - Son Dakika
Yerel

Başkan Çağır'dan Amasya Gezisi

Başkan Çağır\'dan Amasya Gezisi

Ersizlerdere Dernek Başkanı Mustafa Çağır, Amasya gezisinde Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ile görüştü.

09.03.2013 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ersizlerdere Dernek Başkanı Mustafa Çağır, Amasya gezisinde Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ile görüştü.

Amasya Belediye Başkanı Özdemir'e Kastamonu ve Ersizlerdere hakkında bilgi veren Başkan Çağır, aynı zamanda Belediye Başkanı Özdemir'i Kastamonu'ya davet etti. Ersizlerdere Dernek Başkanı Mustafa Çağır, Amasya'da bulunan bir çok tarihi eseri tarihi Amasya evlerini ve mumya müzesini gezerek, buralar hakkında bilgi aldı. Ayrıca Ersizlerdere Başkanı Mustafa Çağır, Küre ve Ersizlerdere, Belören içinde örnek belde planı hazırlanması için Orman ve Su İşleri Bakanlığı 10. Bölge Müdürü Ercan Yeni ile Kastamonu Doğa Turizmi Master Planı Çalıştayıyla görüştü. Ersizlerdere Kanyonunda Master Planı Envanter çalışmasına eklenmesini Ersizlerdere'ye yapılması planlanan Seyir Kulesi çalışmasını anlatan Çağır, sürecin hızlandırılması konusunda destek istedi.

Ayrıca Çağır, Küre Dağlarına ismini veren ilçenin Küre Dağları Milli Parkının Şube Müdürlüğü açılmasını ve tabiat koruma alanlarının ve tabiat parkları oluşturulması için çalışma başlatılmasını istedi.

Bunun üzerine 10. Bölge Müdürü Ercan Yeni, Küre, Ersizlerdere ve Belören bölgesi için çalışma planının hazırlanıp bakanlığa sunulması konusunda talimat verdi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çağır'dan Amasya Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement