Başkan Cahit Altunay, Filistin'e Yardım Elini Uzatacaklarını Açıkladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Cahit Altunay, Filistin'e Yardım Elini Uzatacaklarını Açıkladı

Başkan Cahit Altunay, Filistin\'e Yardım Elini Uzatacaklarını Açıkladı

Sultangazi Belediyesi tarafından yeni hizmet binasında organize edilen iftar programında konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Gazze’de yaşanan olaylara sessiz kalmayacaklarının altını çizip yardım elini uzatacaklarını açıkladı.

19.07.2014 23:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultangazi Belediyesi tarafından yeni hizmet binasında organize edilen iftar programında konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Gazze'de yaşanan olaylara sessiz kalmayacaklarının altını çizip yardım elini uzatacaklarını açıkladı.

Sultangazi Belediyesi Ramazan ayının 22. gününde yeni hizmete açılan Belediye Binası önünde iftar programı düzenledi. Hava muhalefeti nedeniyle sonradan bina içine kurulan masalarda çok sayıda vatandaş oruçlarını açtı. İftar programının düzenlendiği salona gelen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay vatandaşlarla selamlaşmayı ihmal etmedi. İftarın ardından salonda bulunan vatandaşlara seslenen Başkan Altunay, Ramazan ayında paylaşmanın ve yardımlaşmanın bereketinden bahsetti. Komşu ülkelerde yaşanan olaylar sonucu yardıma muhtaç insanlar için çalışmalar yaptıklarını belirten Altunay konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Ramazan paylaşmaktır ve yardımlaşmadır. Daha kısa bir süre önce Bosna-Hersek'e sel mağdurlarına tırlarımızı gönderdik. Ondan önce Van yardımı için onlarca tırı Merkez Camii önünden kaldırdık ve il teşkilatımızın bize verdiği görevi yerine getirerek oradaki köylerimize toplanma merkezleri yaptık. Bunun dışında Somali'ye de Kızılay ile işbirliği yaparak tırlarımızı sizin desteklerinizle doldurarak gönderdik. Şimdi en büyük kanayan yaramız Filistin'de aynı kan ve gözyaşı sızıyor. Şimdi Filistin için seferber olduk, onun için yardım ellerimizi uzatıyoruz ve bu mübarek saatlerde dualarımızı esirgemiyoruz. Değerli kardeşlerim, duyarsız olamayız." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Cahit Altunay, Filistin'e Yardım Elini Uzatacaklarını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement