Başkan Çalık, Semiha Emir'i Altınla Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Çalık, Semiha Emir'i Altınla Ödüllendirdi

Başkan Çalık, Semiha Emir\'i Altınla Ödüllendirdi

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, 2016 Kick boks Bayanlar Türkiye Büyük ikincisi olan Semiha Emir’i altın ile ödüllendirdi.

31.05.2016 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, 2016 Kick boks Bayanlar Türkiye Büyük ikincisi olan Semiha Emir'i altın ile ödüllendirdi.

2016 Kick boks Bayanlar Türkiye Büyük ikincisi olan Semiha Emir, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ı ziyaret etti. Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen ve Antrenör Ali Rıza Erdem de yer aldı. Samsun'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında 48 kiloda büyükler 2. olan Semiha Emir, daha öncede Avrupa ve Dünya da birçok şampiyonluklar elde etmişti. Türk bayrağını daha iyi başarılarla dalgalandıracağının sözünü veren Semiha Emir, "Çalışmalarım büyük bir azim ve kararlılıkla sürüyor. Ben Serik'in ve Ülkemin adını çok daha güzel yerlerde anılmasını sağlamak istiyorum. Birçok şampiyonluklarım oldu bu başarıyı ülkem adına sürdürmek istiyorum" dedi.

"GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUM"

Genç sporcuların bu kadar başarılı olmasından gurur duyduğunu dile getiren Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, "Ben gençlerimizin başarılı olmasından dolayı çok büyük gurur duyuyorum. Bakın kızımız yaşına göre birçok başarıya imza atmış. İşte bizim gençlerimizin gerçek potansiyeli bu. Uluslararası arenada bayrağımızı dalgalandıracak çok başarılı sporcularımız var ve inanıyorum ki olmaya da devam edecek" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Semiha Emir'e Çalık, altın hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çalık, Semiha Emir'i Altınla Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement