Başkan Çelik Cuma Namazı Sonrası Yeniköy'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Çelik Cuma Namazı Sonrası Yeniköy'de İncelemelerde Bulundu

Başkan Çelik Cuma Namazı Sonrası Yeniköy\'de İncelemelerde Bulundu

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, cuma namazını Yeniköy Camii’nde mahalle sakinleriyle birlikte kıldı.

22.08.2014 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, cuma namazını Yeniköy Camii'nde mahalle sakinleriyle birlikte kıldı. Namaz çıkışında mahallede incelemelerde bulunan Başkan Çelik, yapacakları projeleri halkın talepleri doğrultusunda şekillendireceklerini söyledi.

Her hafta farklı bir mahallede cuma namazını kılan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, bu kez Yeniköy Mahallesi'ndeydi. Başkan Çelik'e mahalle ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları Ulus Kotluca, Süleyman Çoban, daire müdürleri, Yeniköy Mahalle Muhtarı Levent Bolut ve bazı meclis üyeleri de eşlik etti. Namaz öncesi mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Çelik ve beraberindekiler, kısa bir sohbetin ardından Yeniköy Camii'ne geçti. Namaz çıkışı mahallede incelemelerde bulunuldu. Belediyeye ait olan yerleri dolaşan Başkan Çelik, atıl durumda bulunan bazı yerlerin yeniden faaliyete geçirileceğini kaydetti. Yeniköy Mahalle Muhtarı Levent Bolut, mahalledeki eksiklikleri anlatarak, bazı taleplerde bulundu. Bolut, özellikle yeşil alanların, vatandaşların vakit geçirebileceği yerler haline getirilmesini istedi.

Mahallede yapılacak projeler için incelemelerde bulunduklarını ifade eden Başkan Çelik, "Bilindiği gibi daha önce köy olan Yeniköy Mahallesi'ndeyiz. Cuma namazımızı Yeniköy'de hemşerilerimizle birlikte kıldık. Halkımızın taleplerini dinleyerek, belediyemizin burada yapmayı düşündüğü projeleri de yerinde inceledik. İnşallah aldığımız öneriler doğrultusunda, projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Mahallemizde bulunan özellikle piknik alanlarını değerlendirilmesi ile ilgili talepler var bu alanların çevre düzenlemelerini yaparak, yeniden halkımızın kullanımına açacağız. Bizi bağrına basan, en güzel şekilde ağırlayan mahalle halkına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Başkan Çelik, incelemeler sırasında 1924 doğumlu Müzeyyen Kurtoğlu'na da ziyarette bulunarak, sorunlarını dinledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çelik Cuma Namazı Sonrası Yeniköy'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement