Başkan Çelik Köprülü Kavşağı Tek Başına İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Çelik Köprülü Kavşağı Tek Başına İnceledi

Başkan Çelik Köprülü Kavşağı Tek Başına İnceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Hastane Caddesi-İstasyon Caddesi köprülü kavşağında sabah saat 07.00’da herkesten habersiz tek başına incelemelerde bulundu.

18.05.2016 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Hastane Caddesi-İstasyon Caddesi köprülü kavşağında sabah saat 07.00'da herkesten habersiz tek başına incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, "Çok güzel proje oldu" dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Hastane Caddesi-İstasyon Caddesi köprülü kavşağına sabahın erken saatlerinde tek başına gelerek incelemelerde bulundu. 25 milyon TL'ye mal olan köprülü kavşakta trafik akışını ve güvenlik bariyerlerini inceleyen Başkan Çelik, telefonu ile kayıt aldı.

Proje hakkında İHA muhabirine bilgiler veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Sabahtan 7'den beri ayaktayım. Şuan saat 8 buçuk. Bu yaptığımız köprülü kavşağın sonuçlarını yerinde görmek istedim. Onun için sessizce geldim. Hakikaten çok güzel bir proje oldu. Özellikle Erkilet istikametinden gelip şehir merkezine doğru giden araçlar, en az 3 ışıkta geçiyorken şimdi 1 ışıkta bekleyen çok az. Çoğunlukla hiç beklemeden kesintisiz geçiş yapıyor. İşaretleme levhalarımızda biraz yetersizlik var ama yeni ihalesini yaptık. Tüm baş üstü levhaları ve yönlendirme levhalarını Kayseri'ye yakışır bir şekilde çok daha modern bir şekilde yapıyoruz. Geçici de olsa biraz daha yönlendirme levhalarını kuvvetlendirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Hizmete açılan köprülü kavşak sayesinde kent meydanındaki trafiğinde azalacağını kaydeden Çelik, "Özellikle bu Doğu-Batı ekseninde ki akış, kesintisiz akıyor ama her zaman benim de söylediğim gibi araçlar hızlı geçiyor. Biz bu kavşakları yaparken trafikte ve kavşakta beklemeden güvenli bir şekilde geçsinler diye yapıyoruz ama maalesef halkımız sanki bunu hızlı gitsinler, onun için belediye yapıyor diye anlıyor. Çok hızlı gidiyorlar. Onun için ben tekrar burada tüm hemşerilerime yavaş gitmelerini ve trafikte güvenli araç kullanmalarını tavsiye ediyorum. Çok şükür pırıl pırıl bir proje yapıldı. İnşallah 15 gün içerisinde diğer kavşağımızı da açarsak Eski Çevre Yolu dediğimiz bu yolda inşallah kesintisiz trafik akacak. Burada ki trafiğin akması özellikle meydanda ki trafiği de azaltacak. İnsanlar bu yol kesintisiz aktığından dolayı bu yolu tercih edecekleri için meydan trafiği de bu şekilde azalmış olacak" şeklinde konuştu.

Yapımı tamamlanan projelerin açılacağını belirten Başkan Çelik, "Geçenlerde yaptığımız büyük toplantıda geçtiğimiz sene başladığımız işleri ve bu sene başlayacağımız işleri anlatmıştım. 1 yıl boyunca başlattığım projelerin inşaatları devam etti ve artık her hafta bir açılış yapacağız diye duyurduk. Bu hafta bu yolu açacaktık ama malum gelen şehitlerimizden dolayı sessiz sedasız açtık. Bu hafta Yeşilhisar ilçemizde Kadın Gençlik Merkezi'ni açacağız. Önümüzde ki haftalarda Yahyalı ve Develi'de ki kadın gençlik merkezlerinin açılışı olacak ama bir taraftan da yeni yapacağımız projelerin temellerini de atmaya başlayacağız" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çelik Köprülü Kavşağı Tek Başına İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mstf...: Başkan Çelik ; köprüyü iyiki açtı , alt geçit ile eski sanayi arasını iyi ki kapattı , 4.katta ki evlerin pozisyonunu zemin kata iyi ki düşürdü , esnafın dükkanının önünü yaya geçidi köprüsü yaparak iyi ki kapattı , hergün 2 defa yaya ile araçlar iyi ki kaza yapıyor. Teşekkürler Başkanım, o güzelim yollarımızı katlettiğin için... 0 0 Yanıtla

Advertisement