Başkan Çelik, Sofuoğlu ve İrgat'a Başarılar Diledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Çelik, Sofuoğlu ve İrgat'a Başarılar Diledi

Başkan Çelik, Sofuoğlu ve İrgat\'a Başarılar Diledi

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz haftalarda kongrelerini yapan ve yeniden başkanlığa seçilen Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu ve Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrgat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

13.11.2014 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz haftalarda kongrelerini yapan ve yeniden başkanlığa seçilen Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu ve Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrgat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sendika başkanlarına başarılar dileyen Başkan Çelik, sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini ifade etti.

İlk ziyaretini Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrgat'a gerçekleştiren Başkan Çelik, İrgat'ın yeni dönemde de başarılı hizmetler yapacağına inandığını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İrgat ise, "Sağlık Sen camiası olarak memur sendikacılığının henüz yeni adım attığı dönemlerden bu yana sendikacılığın gelişmesine katkıda bulunmuş bir büyüğümüzü ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Şehzadeler ilçesine büyük hizmetler sunacağına eminiz. Yaptığı çalışmalar bizim için de feyz olacaktır. Manisa adına, sağlık adına hep beraber çalışmaya hazırız. Kongre sonucunda güven tazeleyerek, yönetimimizle birlikte yola devam ediyoruz. İnşallah daha önce yaptıklarımızın üzerine yenilerini de koyarak hizmetimize devam edeceğiz" dedi.

"SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ÖNEMSİYORUZ"

Memur Sen Konfederasyonu'na bağlı Eğitim Bir Sen Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu ve yönetim kurulunu da tebrik eden Başkan Çelik, "Sayın başkanımız ve yönetimi göreve geldiğinden bu yana hizmet merkezli sendikacılığın en güzel örneklerini sergiliyor. Başarılı çalışmalarını takdirle takip ediyoruz. Kendisine yeni yönetimi ile birlikte üstün başarılar diliyorum. Şüphesiz ki sivil toplum kuruluşları, sendikalar bizler açısından son derece önemli. Kendilerini paydaş olarak görüyoruz. Bu güzel şehre hep birlikte hizmet edeceğimize inanıyoruz. Tüm memurlarımızın her daim yanındayız. İnanıyorum ki sendikamız da bir sivil toplum kuruluşu olarak bize ışık tutacaktır. Bu vesile ile Eğitim Bir Sen'in kurucusu merhum Mehmet Akif İnan'ı bir kez daha rahmetle, minnetle anıyorum. Değerli başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Ziyaretinden dolayı Başkan Çelik'e teşekkür eden Mehmet Emin Sofuoğlu ise, kendisine tam destek verdiklerini söyleyerek, "Başkan Çelik, gönüllerin de başkanı" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çelik, Sofuoğlu ve İrgat'a Başarılar Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement