Başkan Çelik'ten Anket Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

Başkan Çelik'ten Anket Değerlendirmesi

Başkan Çelik\'ten Anket Değerlendirmesi

AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu’nun oy oranının yüzde 52 ile 58 bandında olduğunu söyledi.

24.03.2014 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu'nun oy oranının yüzde 52 ile 58 bandında olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un katıldığı mitingin programını değerlendiren AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, coşkulu bir meydan mitingi yaptıklarını söyledi. Tokatlıların mitingde mesaj verdiğini ifade eden Çelik, "Bunca karalamaya, bunca şer ittifaklarına rağmen, düzmece montaj kasetlerine rağmen milletimiz AK Parti'nin, Başbakanımız Erdoğan ve Başkan Adayımız Eroğlu'nun yanında olduğunu göstermiştir. Gerek 18 Mart'ta yaptığımız 'Kardeşlik Yürüyüşü', gerekse 'Büyük Tokat Buluşmaları' adını verdiğimiz açık hava mahalle mitinglerimiz, Tokat'ımızın yerel yönetim iktidarında bir kez daha AK Parti'yi tercih ettiği ve kararını verdiğini görmekteyiz" dedi.

Ocak ayından bu yana ANAR, AG, KONDA ve OPTİMAR'ın Tokat için düzenli olarak yaptıkları anketleri takip ettiklerini kaydeden Çelik, "Bu anketlerden ortak nokta, AK Partinin Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu'nun oy oranının yüzde 52 ile 58 bandında olduğudur. MHP adayının açıklaması diye yer alan haberde, anketin menşei belli değil ama kullanılan fotoğrafta uyduruk bir sanal sitesinde yayınlandığı anlaşılıyor. MHP adayı 'anketlerden birinci çıktık' diyor ama oranını veremiyor. Anketler diyor ama tek bir anketin dahi hangi kamuoyu kurumu tarafından yapıldığını söyleyemiyor. Çünkü bu ülkede tanınmış 4-5 tane güvenirliği test edilmiş kurum vardır. Onların da Tokat'ta yaptıkları anket sonuçları elimizdedir. Zaten, bir kuruma böyle bir anket yaptıramamışlar, yaptırsalar dahi Tokatlılara bu sonucu açıklayamazlar. O nedenle çareyi sanal bir internet sitesinde yapılan ve tıklama usulüyle asparagas bir anket ortaya çıkmıştır" ifadelerini kullandı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çelik'ten Anket Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • komedi: eğer tokat ta tekrar akp kazanırsa tokat tam köy olur. sadece proje sözü veriyporlar ama hiç çalışma yok. tayyip bey in sayesinde oy alıyolar. eyüp şükrü zeyit lütfen bağımsız aday olsunlarda ne kadar sevildiklerini anlasınlar. sayenizde tokat en çok göç veren 1. il oldu. buna rağmen tokat halkı hala size gerçekten bu kadar oy veriyosa , tam EŞŞEKÇİ MEMLEKET demektir. 0 1 Yanıtla

Advertisement