Başkan Çelik'ten, Şehre Değer Katanlara Özel Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Çelik'ten, Şehre Değer Katanlara Özel Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in, çalışmalarıyla kentin marka değerini artıran Özkoyuncu Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özkoyuncu ile Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Oğuzhan'ı ziyaret ettiği bildirildi.

09.02.2016 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in, çalışmalarıyla kentin marka değerini artıran Özkoyuncu Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özkoyuncu ile Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Oğuzhan'ı ziyaret ettiği bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Mustafa Çelik, yoğun çalışma temposuna rağmen çalışmalarıyla şehre değer katanları da yakından takip ediyor. Bu çerçevede Kayseri'nin marka değerini artıranlara yönelik ziyaretler başlatan Çelik, bu kapsamda Özkoyuncu Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özkoyuncu ve Başkan Yardımcısı Ali Burçin Özderici'yi ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Ziyarette, şehre değer katan kişileri ya da aileleri bizzat ziyaret ederek teşekkür etmek istediğini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, Özkoyuncu ve Özderici ailelerine şehre yapmış oldukları katkı için teşekkür etti. Ahmet Özkoyuncu da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Uluslararası başarıya tebrik Çelik, daha sonra, 77 yaşındaki bir kadın hastanın akciğer ana atardamarlarından mekanik yöntemle pıhtı çıkartma işlemi görüntüleri ABD'de iki asırdır yayınlanan dünyanın en prestijli tıp dergisi "The New England Journal of Medicine" adlı dergide yayımlanan ERÜ Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Oğuzhan'ı ziyaret etti. Oğuzhan'ı tebrik eden Çelik, "Çalışmanız kentimiz adına uluslararası bir başarıydı. Birileri Kayseri için çalışıyor, çabalıyor ve bir şeyler ortaya koyuyorsa, takdir edilmeleri gerekir" dedi. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Prof. Dr. Oğuzhan da "Siyasetçilerin bilime değer verdiğini bir kez daha anladık. Bilim adamlarına daha çok değer verilmesi ve desteklenmesi çok önemli. Gerek telefonla aramanız gerekse ziyaretiniz beni onore etti, gururlandırdı. Motive ve mutlu oldum" diye konuştu.

Oğuzhan, İbni Sina'nın "İlim ve sanat takdir edilmediği yerden göç eder" sözünü hatırlatarak, Başkan Çelik'in takdirinden dolayı teşekkür etti. Kendisinin de Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getiren Oğuzhan, Başkan Çelik'in çalışmalarını takdirle karşıladığını söyledi. Prof. Dr. Oğuzhan, uluslararası başarıya konu olan operasyonla ilgili Çelik'e bilgi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Çelik'ten, Şehre Değer Katanlara Özel Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement