Başkan Çelikbilek'ten Emniyet Müdürü'ne İade-i Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Çelikbilek'ten Emniyet Müdürü'ne İade-i Ziyaret

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Toprak'ı ziyaret etti.

12.03.2015 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Çelikbilek, Toprak'a görevinde başarılar dileyerek, ilçenin asayiş ve güveni için desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, iade-i ziyarette bulunarak İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Toprak'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları M. Hanefi Dilmaç, Salim Öztürk ve Eyüp Salih Elmas katıldı.

Şehrin güvenliği ve huzurunun sağlanması noktasında emniyet güçlerinin birinci derece sorumlu olduğunun altını çizen Başkan Çelikbilek, Emniyet Teşkilatı'nın her biriminin bu noktada değer arzettiğini belirterek, Beykoz'a hizmet noktasında el birliği ile çalışacaklarını dile getirdi. Beykoz'un, İstanbul'un en güvenli ilçelerinden biri olduğunu hatırlatan Başkan Çelikbilek, ilçede mevcut asayiş ve huzurun sürdürülmesi adına birlikte yürütülen çalışmaları desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Emniyet Müdürü Toprak ise, Başkan Çelikbilek'in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, İstanbul'un güzide ilçelerinden biri olan Beykoz'da görev yapmanın kendisi için bir şeref olduğunu ifade etti. Toprak, "Burada hayırlı çalışmalara imza atmak istiyoruz. Halkın huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak asli vazifemiz. Bunun için her türlü işbirliğine açığız. Belediye Başkanı olarak emekleriniz herkes tarafından takdir ediliyor. Ben de ilçemiz emniyet mensupları adına size teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Çelikbilek'ten Emniyet Müdürü'ne İade-i Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement