Başkan Çelikcan'dan Amatörlere Malzeme Yardımı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çelikcan'dan Amatörlere Malzeme Yardımı

Başkan Çelikcan\'dan Amatörlere Malzeme Yardımı

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan her yıl olduğu gibi bu yılda amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu.

10.09.2015 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan her yıl olduğu gibi bu yılda amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu.

Sporun temelinin amatör sporlar olduğunu belirten Başkan Çelikcan amatör spor kulüplerine ve yöneticilerine teşekkür etti. Çocukların sokağın olumsuz koşullarından uzak kalması için bireysel sporların ve takım sporlarından biriyle uğraşmasının çok önemli olduğunu belirten Çelikcan, "Spor çocuklarımızın fiziki ve zihinsel gelişimlerinin yan ısıra kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için çok önemli bir aktivitedir" dedi.

Amatör Spor Kulüplerine her zaman destek olduklarını belirten Başkan Çelikcan 3 adet halı sahanın tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulduğunu, yenilerinin de yapılmaya devam edildiğini söyledi. Çelikcan, "Amatör Spor Kulüplerimizin ayakta kalması ve liglerine en iyi şekilde devam etmeleri amacıyla yardımlarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın her zaman amatör spor kulüplerinin yanında olduğunu belirterek katkıları için teşekkür etti. Törene, Adana Demirspor Altyapı Sorumlusu Edip Gülnar, Amatör Spor Kulüp yöneticileri ve sporcular katıldılar.

Anadolu 19 Mayısspor, Gençlerbirliği, Güneşlispor, Karşıyakaspor, Kazime Özlerspor, Kiremithanespor, Köprüspor, Özdenspor, Seyhangücü, Yüreğir İdmanyurdu, Yüreğirspor, Adaletgücü, Yüreğir İşitme Engelliler Futbolu ve Adana Askf Karması'na 20'şer çift futbol ayakkabısı, 20'şer çift tekmelik, 10'ar adet futbol topu, 1'er takım maç forması, 20'şer adet penye tişort ve şort, 2'şer adet kaleci eldiveni dağıtıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çelikcan'dan Amatörlere Malzeme Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement