Başkan Çelikcan'dan Ev Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Başkan Çelikcan'dan Ev Ziyaretleri

Başkan Çelikcan\'dan Ev Ziyaretleri

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, yoğun çalışma temposundan fırsat bulduğu zamanlarda ev ziyaretlerini sürdürüyor.

05.05.2016 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, yoğun çalışma temposundan fırsat bulduğu zamanlarda ev ziyaretlerini sürdürüyor. Önce şehit ailesini ziyaret eden Çelikcan, ardından dördüncü bebeklerini kucaklarına alan ailenin sevincini paylaştı. Başkan Çelikcan, gerçekleştirdiği ev ziyaretleri ile yaşlıların hayır duasını almayı da ihmal etmedi.

Ev ziyaretleri ile Yüreğirlinin yanında olan, onların acılarını paylaşıp sevinçlerine ortak olan Başkan Çelikcan ilk olarak Şanlıurfa'da şehit düşen Jandarma Er Mikail Avluk'un annesi Hürü Avluk'u evinde ziyaret etti. Şehit annesi ile bir süre sohbet ederek Kültür Evleri kursiyerlerince özel cama resmedilmiş Türk bayrağı ile birlikte çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Çelikcan, anne Avluk'un hayır duasını aldı. Ziyaretten oldukça memnun kalan şehit annesi Başkan Çelikcan'a ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Çelikcan, daha sonra Kışla Mahallesi'nde ikamet eden 81 yaşındaki Dürdane teyze ile kocasının vefatının ardından yalnız yaşayan ve çocuklarının baktığı 84 yaşındaki Medine teyzeyi evlerinde ziyaret etti. Başkan Çelikcan, "Yaşlılarımız, toplumumuzun en önemli parçalarıdır. Hayatı onlar için daha kolay ve yaşanılır kılmalıyız. Yüreğir Belediyesi bu amaçla 'Belediyeniz Yanınızda' projesiyle hasta, yaşlı ve kimsesizlerin yanında oluyor. Özel donanımlı mobil bir araçla yola çıkan ekipler önceden tespit edilen yaşlı ve kimsesizlere sağlık, kuaför ve kişisel bakımlarında düzenli olarak hizmet veriyor. Bu proje ile ev ortamında yaşlıları desteklemek ve onların toplumdan soyutlanmadan yaşamına devam etmesi amaçlanıyor. Toplumsal bilgeliğin anıtı hali olan yaşlılarımız için birçok özel proje devam ediyor" şeklinde konuştu.

YÜREĞİR'E 'HOŞ GELDİN BEBEK'

Ev ziyaretleri kapsamında Kışla Mahallesi'nde oturan ve dördüncü bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşayan Zakire- Sinan Erdoğan çiftini ziyaret eden Başkan Çelikcan, gözlerini Yüreğir'de dünyaya açan Yusuf bebeğe 'Hoş geldin' dedi, ailesine sağlıklı ve uzun ömürler diledi.

Yüreğir'de belediye hizmetlerinin doğumdan ölüme geniş bir yelpaze ile sunulduğunu hatırlatan Başkan Çelikcan, "İlçemizin yüz akı projelerin başında gelen 'Yüreğir'e Hoş Geldin Bebek' projemizle 4 yılda yaklaşık 15 bin bebeğin ailesini ziyaret ettik. Ailelerin en mutlu gününde ekiplerimiz yanlarında oldu. Yeni annelere bebeklerini büyütürken dikkat etmesi gereken birçok konuda eğitimler verildi, veriliyor. Sonuç olarak doğumdan ölüme vatandaşımızın her daim yanındayız. Onların acısı bizim acımız, mutlulukları bizim mutluluğumuz" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çelikcan'dan Ev Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement