Başkan Çerçi'den Ramazan Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi'den Ramazan Mesajı

Başkan Çerçi\'den Ramazan Mesajı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

05.06.2016 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yunusemre Belediyesi olarak iftar sofralarında Yunusemre halkı ile birlikte lokmalarını paylaşmanın mutluluğunu yaşayacaklarını belirten Başkan Çerçi, "Ramazan ayının vatandaşlarımızın sofralarına bereket getirmesini diler, Yüce Allah'ın bizleri Kadir Gecesine ulaştırmasını niyaz ederim." dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, on bir ayın sultanı bereket ve paylaşmanın simgesi olan Ramazan ayına bugün itibariyle ulaştıklarını belirterek, "Bu mübarek ayda müminler paylaşmanın idrakine varacak ve ihtiyaç sahipleriyle empati kurma şansına sahip olacak. Bin aydan daha hayırlı olan bu ay içerisinde Yunusemre Belediyesi olarak sofralarımızda vatandaşlarımız ile birlikte lokmamızı paylaşmanın mutluluğunu yaşayacağız. Ramazan ayı süresince Mesir Mahallesi Mesir Camii yanında bulunan alanda kurulacak olan iftar soframızda misafirlerimizi ağırlayacağız" dedi.

Başkan Çerçi, mesajını şöyle tamamladı:

"İftar sonrasında çeşitli etkinlikler ile Ramazan ayının maneviyatını yaşayacağız. Ayrıca Ramazan ayı içerisinde belirlenen günlerde Yuntdağı'nda bulunan kırsal mahallelerimizde vatandaşlarımız ile aynı sofrayı paylaşarak oruçlarımızı birlikte açacağız. Bu duygu ve düşünceler ile Ramazan ayının sofralarınıza bereket getirmesini diler, Yüce Allah'ın bizleri Kadir Gecesine ulaştırmasını niyaz ederim." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi'den Ramazan Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement