Başkan Çerçi Kayapınar ve Horozköy'de Vatandaşlar ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi Kayapınar ve Horozköy'de Vatandaşlar ile Buluştu

Başkan Çerçi Kayapınar ve Horozköy\'de Vatandaşlar ile Buluştu

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Kayapınar ve Horozköy bölgesinde vatandaşlar ile buluştu.

10.10.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Kayapınar ve Horozköy bölgesinde vatandaşlar ile buluştu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Çerçi, "Kayapınar Mahallesinin otopark sorununu çözmek, ulaşım ve diğer sorunlarının giderilmesini sağlamak için çalışmalarda bulunacağız. Ayrıca Horozköy bölgesine Horozköy sosyal tesisi ve spor alanını kazandıracağız." dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Kayapınar Mahallesinde Cuma namazının ardından vatandaşlar ile buluştu. Başkan Çerçi, Kayapınar mahallelerinin sorunlarını dinledi ve vatandaşlar ile sohbet etti. Başkan Çerçi'ye programda AK Parti Manisa Milletvekili adayı İsmail Bilen, Yunusemre Belediyesi Meclis üyeleri ve daire müdürleri ve Kayapınar Mahalle Muhtarı Ferzende Eren eşlik etti.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyesi olarak Kayapınar'ın ve diğer mahallelerin pek çok sorunlarına el attıklarını kaydetti.

Başkan Çerçi, Kayapınar Mahallesinin sorunlarına çözüm bulmak amacıyla çalıştıklarını belirterek, "Yolları yapıyoruz, sokaklarımızın taşlarını döşüyoruz. Elimizden geldiği kadar parklar yapıyoruz. Camimize Kuran kursumuza destek oluyoruz. Kayapınar'ın daha ciddi başka sorunları var. Ulaşım sorunu var. O durum bizi biraz aşıyor. Büyükşehirin de bu sorunlara el atması lazımdır. Burası ana ulaşım yeri. Buradan Emlakdere, Gürle ve sanayiye kadar giden bir yol var. Her ne kadar şuanda bizi aşıyorsa da bu ana artel büyükşehirin sorumluluğundaysa da yeni bir yol projesi hazırlıyoruz. Buradan Menemen yoluna çıkan, Menemen yolu üst geçidi aşarak Yağcılar'dan, Yuntdağı'ndan Şakran'a inen bir yol projemiz var. Bu projeyi önümüzdeki yıllarda karayoluyla görüşerek, bizim bu bölgemizi Çandarlı limanına kadar olan aksı orası ile birleştirmenin gayreti içerisindeyiz. Bütün buradaki komşu mahallelerin imar düzenlemesi yapılması gerekmektedir. Özellikle imar planları ciddi emek ve zaman isteyen projelerdir." şeklinde konuştu.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Kayapınar Mahallesinde otopark sorununu çözmek için bazı çalışmalar yaptıklarını vurgulayarak, "Buranın trafiğini daha düzenli bir hale getirebiliriz. Alt yapı sorunları ile ilgili sorunları Büyükşehir Belediyesi ile konuşarak çözebiliriz." dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve beraberindekiler daha sonra ev ziyaretleri gerçekleştirdi. İlk olarak Yusuf Göllü'nün evini ziyaret ederek aile sorunlarını dinleyen Başkan Çerçi, daha sonra epilepsi hastası 18 yaşındaki Yonca Karayılan'a ziyaret gerçekleştirdi.

"HOROZKÖY SOSYAL TESİSLERİ HAYATA GEÇECEK"

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve beraberindekiler Kayapınar Mahallesindeki programdan sonra Horozköy bölgesine ziyaret gerçekleştirdi.

Horozköy bölgesini kapsayan Yunusemre Belediyesi'nin hayata geçireceği proje alanlarını inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Horozköy bölgesinde Horozköy Çamlık Sosyal Tesis Projesi ve Spor alanları projesini hayata geçireceğiz. Kısa bir süre içerisinde bölge halkına yakışır sosyal tesisi hayata geçireceğiz. İçerisinde düğün salonu, piknik alanı, kafeler, spor alanları gibi sosyal donatı yerlerini Horozköy halkına kazandıracağız." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi Kayapınar ve Horozköy'de Vatandaşlar ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement