Başkan Çerçi Partili Kadınlara Seslendi - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi Partili Kadınlara Seslendi

Başkan Çerçi Partili Kadınlara Seslendi

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Partili bayanların 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte partili bayanlarla bir araya geldi.

08.03.2017 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Partili bayanların 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte partili bayanlarla bir araya geldi. İncirzade'de düzenlenen organizasyonda konuşan Başkan Çerçi, önümüzdeki referandum sürecine dikkat çekerek, "Bizim ulaşamadığımız yerlerde kadınlarla sizin temasınız çok önemli olacaktır" dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Partili kadınlar tarafından İncirzade Restoran'da kahvaltı organizasyonu düzenlendi. Programa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur da katıldı. Partili kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Başkan Çerçi, günün anısına şal hediye etti.

Organizasyonda konuşan Belediye Başkanı Çerçi, referandum sürecinde olunduğunu, kadınların bu çalışmada büyük bir rol oynadığını dile getirdi. Başkan Çerçi konuşmasında şunları söyledi: "Önümüzde referandum süreci var. Referandum sürecinde çevremizdeki kadınlara ulaşma, onların bilinçlendirilmesi noktasında bizlere düşen görevler var. Çevremize dilimiz döndüğünce bunların anlatılması gerekiyor. Niye bu referandumla biz bu kadar ilgileniyoruz. Türkiye'nin geleceği için neden bu kadar önem arz ediyor. Terör grupları neden bunu istemiyor. Batılı ülkeler işi gücü bırakmış Türkiye'de hayır çıkması için adeta seferberlik ilan etmiş. Batılı ülkelere ne oluyor. Batılı ülkeler Türkiye'nin hayrına olacak bir şeyi istemez. Dolayısıyla bunların halkımıza anlatılması gerekiyor. Özellikle biz erkeklerin ulaşamadıkları noktada mahallelerde kadınlar için sizlerin biraz daha gayretli olmasını bekliyoruz. Bu çalışmaların mutlaka yapılması lazım. Bu bir ülke meselesi. Milletimizin geleceğiyle ilgili bir konu. Türkiye'nin istikrarı açısından önemli. Bunu istemeyen zihniyetler istemezük cephesi. Bir de terör grupları istemiyoruz. Halkımızın sağduyusuna inanıyoruz" - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi Partili Kadınlara Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement